• 061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

 

VODOINSTALATER BEOGRAD

HITNE INTERVENCIJE U BEOGRADU

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši sve vodoinstalaterske popravke na svim beogradskim opštinama. Naši vodoinstalateri pokrivaju ceo Beograd. Zahvaljujući punktovima koje posedujemo Beograd je pokriven svim hitnim intervencijama, tako da do vas bez obzira na deo Beograda u kojem živite stižemo u periodu izmedju 10 i 30 minuta. Vodoinstalateri Beograd su sa vama 365 dana u godini od 00 do 24 sata, samo nas pozovite i naši vodoinstalateri stižu veoma brzo do vas. Ukoliko vam je potreban vodoinstalater, a ne želite hitnu intervenciju, vodoinstalater Beograd ima rešenje za vas. Kontaktirajte nas i dogovoriti vreme koje vama odgovoara. Bićemo na vašoj adresi u tačno određeno vreme, kako se dogovoriom sa vama. S obzirom da imamo punktove na teritoriji svih beogradskih opština do vas stižemo najviše za 30 minuta. Iskustvo, brzina i kvalitet su tri stvari koje nas izdvajaju.  

Pružamo vam sledeće usluge:

AKO VAM TREBA NAŠA USLUGA

Dovoljno je da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona. Naši majstori stižu do vas za najviše 30 minuta, a uglavnom i brže. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete servis ili kontrolu instalacija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili kontaktirati popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

DOLAZAK NE NAPLAĆUJEMO

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite u Zemunu, Novom Beogradu Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, zahvaljući punktovima u svim gradskim opštinama, naši majstori stižu do vas u najkraćem roku. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

Odgušenja kanalizacije

Mašinsko odgušenje

Ručno odgušenje

Hitne intervencije

Odgušenje sajlom

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Ugradnja sanitarija

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti

Pozovite nas