RADIMO U VREME POLICIJSKOG ČASA

  • 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

HITNA INTERVENCIJA – MAŠINSKO ODGUŠENJE

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža usluge odgušivanja, čišćenja i popravke svih vrsta cevi i sanitarnih uređaja.

Odgušivanje kanalizacije spada u hitnu intervenciju koju je neophodno da obave kvalifikovani majstori zbog potencijalne štete koju mogu izazvati zapušene cevi. Zagušenje cevi predstavlja jednu od potencijalno najvećih opasnosti po stambene i poslovne jedinice jer je direktna posledica koju mogu izazvati zapušene cevi plavljenje objekta.

KAKO PREPOZNATI ZAPUŠENOST CEVI?

Prvi znaci da su vam cevi zapušene je sporije oticanje vode, ukoliko se odmah ne raguje, sledeći upozoravajući znak je specifično klokotanje, koje može nastati i bez puštanja vode i ono se najčešće javlja u zgradama, gde je više stambenih jedinica povezano na zajedničku vertikalu.

ŠTA URADITI KADA SE JAVI KLOKOTANJE U CEVIMA?

U slučaju da se javi specifično klokotanje hitna intervencija je neminovna jer nakon toga obično sledi izbijanje vode bilo kroz sudoperu ili kadu, u zavisnosti gde se javilo zapušenje.

Majstori vodoinstalaterskog servisa Simonović iz Beograda poseduju sve neophodne veštine i alate koje su potrebne da bi se na efikasan način otklonio ovaj kvar. Naš servis vam nudi bzu i efikasnu uslugu na teritoriji čitavog Beograda. 

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši odgušenja sudopera, kada, lavaboa, wc šolja, slivnika, kišne kanalizacije, dvorišne kanalizacija, vertikala i horizontalne kanalizacione cevi. Otpušavamo zapušene cevi i na udaljenosti većoj od 20 metara od revizije. Specijalnim alatima u potpunosti uklanjamo sve vrste otpadaka iz cevovoda, te istovremenim ispiranjem naslaga smanjujemo mogućnost ponovnog zapušenja.

BESPLATAN DOLAZAK I DIJAGNOSTIKA

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite na Novom Beogradu, Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas