• 011/332-1374
    063/161-5534
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 063/161-5534

 

ODGUŠENJA KANALIZACIJE

U bilo koje doba dana ili noći vodoinstalateri vodoinstalterskog servisa Simonović stoje vam na raspolaganju.

Jedan od najvažnijih preduslova za izbegavanje velike materijalne štete je pravovremeno utvrđivanje i prepoznavanje problema na kanalizacionoj mreži. Nakon više hiljada zadovoljnih klijenata garantujemo vam da nepogrešivo utvrđujemo i  lociramo probleme i što je najvažnije iste otklanjamo efikasno i u veoma kratkom roku. Na sve izvedene radove dajemo vam garanciju.

Bilo da vam je neophodno hitno odgušenja kanalizacije ili njeno čišćenje ili možda želite ugradnju nove vodovodne i kanalizacione mreže, možete se u potpunosti osloniti na naše iskusne vodoinstalatere. 

Naši vodoinstalateri stižu do vas u bilo koje doba dana ili noći za najviše pola sata u svim delovima grada. Beograda

Odgušenje kanalizacije može se izvršiti na nekoliko različitih načina:

Odgušenje kanalizacije električnim sajlama u stanu ili kući

Odgušenje kanalizacije električnim sajlama je jedan od najčešćih načina odgušivanja cevi. Talog koji se vremenom nakuplja u cevima obično stvara čep koji sprečava dalji otok vode, koja se potom vraća i izbija kroz sudoperu ili kadu pri čemu može dovesti do plavljenja. Najsigurniji znak da je došlo do zagušenja je klokotanje koje se javlja iz sudopere ili kade čak i kada se ne pušta voda.

Vodoinstalaterski servis Simonović raspolaže sajlama različitih dimenzija, tako da efikasno uklanjamo čepove i na većoj udaljenosti.

Električnim sajlama mogu se odgušivati cevi lavaboa, kade spoljne kanalizacije, sudopere i wc šolje.

Odgušenje kanalizacije voma vozilom pod pritiskom u kući ili zgradi

Za teža začepljenja savetujemo uslugu odgušenja voma vozilom pod pritiskom. Zahvaljujući pumpi koja stvara pritisak vode mogu se odgušiti i najtvrđe naslage nakupljene u cevima. Odgušenja uz korišćenje voma vozila pod pritiskom naročito se savetuje za zagušenja u šahtovima, ali se pumpa pod ptiriskom isto tako može koristiti i za preventivno ispiranje cevi na kanalizacionoj mreži i za dezinfekciju prostora nakon izlivanja vode.

Kada je reč o hitnim intervencijama, različita vrsta odgušenja spadaju u preko 80% svih hitnih intervencija. Hitne intervencije u okviru odgušenja kanalizacije najčešće podrazumevaju:

Odgušenja wc šolja

Odgušenja sudopera

Odgušenja lavaboa

Odgušenja kada

Odgušenja tuš kabina.

ČESTE USLUGE NAŠIH VODOINSTALATERA

DETEKCIJA CURENJA VODE

Veoma čest problem sa kojim se susreću naši vodoinstalateri na terenu je pucanje cevi u zidu, ispod zemlje ili na drugim mestima na kojima je nemoguće vizuelno locirati mesto pucanja. Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi uslugu preciznog detektovanja mesta pucanja cevi. Više o ovoj usluzi možete pročitati ovde.

CURENJE BOJLERA

Vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović pružaju usluge servisiranja bojlera, kao što su zamena ventila, zamena grejača, montaža novog bojlera i sl.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Hitne intervencije

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti