• 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Odgušenje kanalizacije je jedna od najčešćih intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis.

Ukoliko živite u prizemlju zgrade ili ste na višem spratu, a imate komšije iznad vas koje ne haju mnogo šta bacaju u svoju sudoperu, sigurno ste se bar jednom u životu sreli sa problemom zagušenja sudopere i vraćanja vode. Problem zagušenja je mnogo češći kod stanara u prizemlju nego kod sugrađana koji žive na višim spratovima i zato su intervencija odgušenja kanalizacije mnogo češće u prizemnim delovima zgrada ili kuća.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – BEOGRAD

Odgušenje kanalizacije obavlja se na nekoliko načina. Vašu sudoperu možemo otpušiti ili odgušiti pomoću mehaničkih sajli, ali za ona veća zagušenja koristi se i vom vozilo. 

Odgušenje kanalizacije često nije prijatna intervencija, često je i prljava, ali ono što je nezgodno odgušenje kanalizacije zna da bude često i skupa intervencija, zato je bitnije od svega da vodite računa šta ubacujete u sudoperu. O najvećim „protivnicima“ naše sudopere, koji će sigurno dovesti do zagušenja pisali smo u nekom od prethodnih tekstova, koje možete pročitati na našem sajtu.

Da vas odgušenje kanalizacije ne bi skupo koštalo, a ako već dodje do ove intervencije preporučujemo vam da pozovete naš servis jer će te samo sa nama dobiti kvalitetnu uslugu uz garanciju da se zagušenje neće ponovo pojaviti. Za svoj novac birajte samo najkvalitetniju uslugu.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – PREVENTIVA

Jedan od najvažnijih preduslova za izbegavanje velike materijalne štete je pravovremeno utvrđivanje i prepoznavanje problema na kanalizacionoj mreži. Nakon više hiljada zadovoljnih klijenata garantujemo vam da nepogrešivo utvrđujemo i  lociramo probleme i što je najvažnije iste otklanjamo efikasno i u veoma kratkom roku. Na sve izvedene radove dajemo vam garanciju.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – HITNE INTERVENCIJE 00-24H

Odgušenje kanalizacije ili otpušavanje sudopere jedan je od najčeščih problema sa kojim se suočavaju naši sugrađani, naročito oni koji žive u prizemljima zgrada. Ukoliko vam je hitno potrebna naša intervencija, tu smo za vas od 00 do 24h

Naši vodoinstalateri stižu do vas u bilo koje doba dana ili noći za najviše pola sata u svim delovima grada. Beograda

Odgušenje kanalizacije može se izvršiti na nekoliko različitih načina:

Odgušenje kanalizacije električnim sajlama u stanu ili kući

Odgušenje kanalizacije električnim sajlama je jedan od najčešćih načina odgušivanja cevi. Talog koji se vremenom nakuplja u cevima obično stvara čep koji sprečava dalji otok vode, koja se potom vraća i izbija kroz sudoperu ili kadu pri čemu može dovesti do plavljenja. Najsigurniji znak da je došlo do zagušenja je klokotanje koje se javlja iz sudopere ili kade čak i kada se ne pušta voda.

Vodoinstalaterski servis Simonović raspolaže sajlama različitih dimenzija, tako da efikasno uklanjamo čepove i na većoj udaljenosti.

Električnim sajlama mogu se odgušivati cevi lavaboa, kade spoljne kanalizacije, sudopere i wc šolje.

Odgušenje kanalizacije voma vozilom pod pritiskom u kući ili zgradi

Za teža začepljenja savetujemo uslugu odgušenja voma vozilom pod pritiskom. Zahvaljujući pumpi koja stvara pritisak vode mogu se odgušiti i najtvrđe naslage nakupljene u cevima. Odgušenja uz korišćenje voma vozila pod pritiskom naročito se savetuje za zagušenja u šahtovima, ali se pumpa pod ptiriskom isto tako može koristiti i za preventivno ispiranje cevi na kanalizacionoj mreži i za dezinfekciju prostora nakon izlivanja vode.

Kada je reč o hitnim intervencijama, različita vrsta odgušenja spadaju u preko 80% svih hitnih intervencija. Hitne intervencije u okviru odgušenja kanalizacije najčešće podrazumevaju:

Odgušenja wc šolja

Odgušenja sudopera

Odgušenja lavaboa

Odgušenja kada

Odgušenja tuš kabina.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – KONTAKT

Za sve detaljnije informacie možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular koji se nalazi na našoj kontakt strani.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Hitne intervencije

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti