• 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Svesni smo problema koje može stvoriti zapušena sudopera, kada ili wc šolja. Zato naš vodoinstalaterski servis radi od 00 do 24h svakog dana uključujući i praznike, Novu godinu i vikende. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije možete nas pozvati na naše brojeve telefona, a naš vodoinstalater će izaći na teren u roku od 20 do 30 minuta i učiniti sve što je neophodno da vaše odvodne cevi ponovo prodišu..

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – BEOGRAD

Odgušenje kanalizacije podrazumeva odstranjivanje otpadnih sadržaja koji blokiraju slobodno oticanje otpadnih i fekalnih voda u vašim cevima. Ova usluga spada u urgentne i da biste sprečili veću štetu u vašoj stambenoj ili poslovnoj jedinici potrebno je brzo pozvati vodoinstalatera. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva, a možete nas pozvati na naše brojeve telefona sa sajta. 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – PREVENTIVA

Mnogi će vam reći da je odgušenje kanalizacije skupa intervencija. ova ocena često jeste tačna, ali zbog toga je preventiva jako bitna. Ukoliko vodite računa šta ubacujete u vašu sudoperu ili wc šolju, mogućnost zagušenja odvodnih cevi svodite na minimum. Međutim, situacija je nešto složenija kada živeite u zgradi jer je dovoljno da samo jedan stanar u vertikalni ne vodi računa pa da dođe do problema. Zato vas savetujemo da se zajedno sa komšijama dogovorite da uredno vodite računa. Usluga odgušenje kanalizacije često nije ni prijatna, a često je i prljava,  O najvećim „protivnicima“ naše sudopere, koji će sigurno dovesti do zagušenja pisali smo u nekom od prethodnih tekstova, koje možete pročitati na našem sajtu.

Da vas odgušenje kanalizacije ne bi skupo koštalo, pozovite naš servis jer će te samo sa nama dobiti kvalitetnu uslugu uz garanciju da se zagušenje neće ponovo pojaviti. Za svoj novac birajte samo najkvalitetniju uslugu.

PREPOZNAJTE ZAGUŠEN ODVOD

Jedan od najvažnijih preduslova za izbegavanje velike materijalne štete je pravovremeno utvrđivanje i prepoznavanje problema na kanalizacionoj mreži. Nakon više hiljada zadovoljnih klijenata garantujemo vam da nepogrešivo utvrđujemo i  lociramo probleme i što je najvažnije iste otklanjamo efikasno i u veoma kratkom roku. Na sve izvedene radove dajemo vam garanciju.

 

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Hitne intervencije

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti

Pozovite nas