• 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Zagušene cevi predstavljaju ozbiljan problem za svako domaćinstvo zbog posledica koje one mogu izazvati. Izbegnite ozbiljne probleme i moguće plavljenje vaše stambene ili poslovne jedinice uslovljene zapušenim cevima. Pozovite naš vodoinstalaterski servis i naš vodoinstalater stiže do vas za samo 20 do 30 minuta od poziva. Odgušenje kanalizacije od 00 do 24h svakog dana uključujući vikend i praznike.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – BEOGRAD

Odgušenje kanalizacije podrazumeva odstranjivanje otpadnih sadržaja koji blokiraju slobodno oticanje otpadnih i fekalnih voda u vašim cevima. Ova usluga spada u urgentne i da biste sprečili veću štetu u vašoj stambenoj ili poslovnoj jedinici potrebno je brzo pozvati vodoinstalatera. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva, a možete nas pozvati na naše brojeve telefona sa sajta. 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – PREVENTIVA

Mnogi će vam reći da je odgušenje kanalizacije skupa intervencija. ova ocena često jeste tačna, ali zbog toga je preventiva jako bitna. Ukoliko vodite računa šta ubacujete u vašu sudoperu ili wc šolju, mogućnost zagušenja odvodnih cevi svodite na minimum. Međutim, situacija je nešto složenija kada živeite u zgradi jer je dovoljno da samo jedan stanar u vertikalni ne vodi računa pa da dođe do problema. Zato vas savetujemo da se zajedno sa komšijama dogovorite da uredno vodite računa. Usluga odgušenje kanalizacije često nije ni prijatna, a često je i prljava,  O najvećim „protivnicima“ naše sudopere, koji će sigurno dovesti do zagušenja pisali smo u nekom od prethodnih tekstova, koje možete pročitati na našem sajtu.

Da vas odgušenje kanalizacije ne bi skupo koštalo, pozovite naš servis jer će te samo sa nama dobiti kvalitetnu uslugu uz garanciju da se zagušenje neće ponovo pojaviti. Za svoj novac birajte samo najkvalitetniju uslugu.

PREPOZNAJTE ZAGUŠEN ODVOD

Često sebi postavljamo pitanje kako prepoznati zagušen odvod. Ako obratite pažnju, budite sigurni da ćete vrlo lako i sigurno moći da prepoznate problem sa zagušenim odvodom i još lakše da prepoznate kakva usluga vam je potrebna. Ne zahteva svaka vrsta zagušenja intervenciju vodoinstalatera. Postoje manja zagušenja koje možete sami rešiti, kao što je ostatak soca od kafe ili druge prljavštine lokalno u sifonu. Dovoljno je da odvrnete sifon i očistite ga i u tom slučaju problem će biti rešen. Naravno pri vraćanju sifona morate voditi računa da dobro podesite gumicu i dobro stegnete, kako voda ne bi curela. Ukoliko nemate više problem sa težim oticanjem vode problem se može smatrati rešenim. Ukoliko voda i dalje teško otiče, problem je u cevim i potrebno je pozvati vodoinstalatera koji će sajlom obaviti uslugu odgušenje kanalizacije. Potencijalno najveći problem vam može zadati dubinsko zagušenje koje može dovesti do vraćanja otpadnih voda iz kanalizacije, a da niste ni puštali vodu. Ovaj problem ćete lako prepoznati po karakterističnom klokotanju koje se javlja prilikom oticanja vode, ali i kada uopšte ne puštate vodu. Ovaj problem je najčešći u prizemljima. Kada čujete klokotanje vode a da niste puštali odu obavezno pozovite vodoinstalatera jer uz uslugu odgušenje kanalizacije samo on moe rešiti ovaj problem. Ukoliko ne pozovete vodoinstalatera rizikujete izlivanje vode iz kanalizacije i daleko veći trošak za sanaciu poplave.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Hitne intervencije

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti

Pozovite nas