• 011/332-1374
    063/161-5534
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 063/161-5534

 

RENOVIRANJE KUPATILA

RENOVIRANJE KUPATILA ISKUSTVO

Višedecenijsko iskustvo u oblasti vodoinstalaterskih usluga nam govori, ono što i većina sugrađana zna, da renoviranje kupatila predstavlja izuzetno veliki posao. Kada govorimo o renoviranju kupatila treba imati na umu da li je reč o estetskim promenama ili je neophodne izvršiti i promene na vodovodnim instalacijama jer je obim posla uslovljen promenama koje se vrše.

 

ESTETSKE PROMENE

Estetske promene u kupatilu svode se na zamenu sanitarija, promenu keramike i krečenje. Vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović obavljaju ove usluge za vas izuzetno profesionalno, poštujući zacrtane rokove i želje klijenata. Sve promene koje želite da izvršite, naši vodoinstalateri i majstori uradiće za vas garantovano po najpovoljnijim cenama.

PROMENE NA VODOVODNIM INSTALACIJAMA

Jednako uspešno, kao i estetske promene, vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović uradiće za vas i zamenu svih cevi, odnosno kompletnu rekonstrukciju kupatila. Za sve radove vam dajemo garanciju, garantujemo vam najnižu cena i poštovanje zacrtanih rokova. Iza nas stoji veliki broj renoviranih kupatila, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata. Posebno smo ponosni na firme i organizacije sa kojima negujemo partnerski odnos, a koje su u našem sistemu redovnog održavanja. 

Ukoliko ne želite da vaš novac trošite na polukvalifikovane majstore, a svesni ste da renoviranje kupatila predstavlja preobiman posao za vas, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo vam u najkrećem roku uraditi projekat i ponuditi najpovoljnije uslove plaćanja.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke