• 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

RUČNA ODGUŠENJA KANALIZACIJE

ZAGUŠENJA MANJEG INTENZITETA

Zagušenja kanalizacije mogu biti različitog intenziteta, a sam intenzitet zagušenja je u najvećoj meri uslovljen i brzinom reakcije na primećeno sporije oticanje vode. Što je reakcija brža, intenzitet zagušenja je manji. Što znači da ako odmah reagujete i kontaktirate nas, mi ćemo na brz i efikasan način rešiti vaše probleme sa vodovodnim instalacijama, a sama intervencija će biti jednostavnija i isplativija za vaš kućni budžet.

KAKO SE OTKLANJAJU MANJA ZAGUŠENJA?

Za razliku od velikih zagušenja, koja se rešavaju isklučivo mašinskim odgušenjima, za manja zagušenja obično je dovoljno ručno odgušenje sajlom. Pod manjim zagušenjima se podrazumevaju zagušenja nastala u cevima na manjoj dubini, koja su prohodnija i ne zahtevaju upotrebu mašina za odgušenje.

KAKO DA ZNATE KOJA INTERVENCIJA JE NEOPHODNA?

Da biste bili sigurni koja intervencija vam je neophodna, potrebno je da nas kontaktirate, a mi ćemo u roku koji neće biti duži od 30 minuta bez obzira u kom delu Beograda živite, poslati specijalizovanu ekipu koja će na licu mesta utvrditi stepen zagušenja. Ukoliko voda otiče sporije, a do sada niste čuli karakteristično klokotanje, velika je verovatnoća da će ručno odgušenje biti sasvim dovoljno.

Majstori koji dolaze na vašu adresu opremljeni su sajlama različite dužine, osim toga u standardnu opremu naših majstora spada i video oprema za snimanje cevi, pomoću koje ćemo najlakše utvrditi mesto zagušenja.

Iskustvo koje posedujemo, veliki broj zadovoljnih klijenata garantuju kvalitetnu uslugu bez obzira na kvar na vašim vodovodnim instalacijama.

MI SMO TU ZA VAS OD 0 DO 24 ČASA, 365 DANA U GODINI.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas