Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

SANIRANJE PUKNUTE CEVI U ZIDU

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Najpovoljnije cene, garantovani kvalitete i garancija na izvedene radove su prednosti koje nas izdvajaju u odnosu na konkurenciju. 

Jedna od čestih usluga koje pružaju naši vodoinstalateri je detekcija i saniranje puknutih cevi u zidu.

Pre izvesnog vremena obratila nam se porodica iz jednog bepogradskog naselja koja je imala problem sa curenjem vode u zidu. Naši vodoinstalateri su uspešno detektovali mesto curenja, u tom delu su, kao što se vidi na fotografijama, morali da obiju zid i izvršeno je saniranje puknute cevi u zidu. Kako su ek ventili već bili dotrajali, naši vodoinstalateri su predložili i zamenu istih. Kako je savet naših vodoinstalatera poslušan, pristupilo se i zameni ek ventila.

Ova usluga je izvršena po najpovoljnijim cenama uz izdat račun, koji omogućava ostvarivanje prava u slučaju reklamacije. Međutim, tokom više od jedne decenije postojanja, skoro da i nije bilo reklamacija na naše vodoinstalatere i radove koje su oni izvršili.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas