• 011/406-0807
  061/185-6082
 • simonovicvodoinstalater@gmail.com
 • BEOGRAD
Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER ZVEZDARA

VODINSTALATERSKI RADOVI ZVEZDARA

Neispravan ventil može predstavljati potencijalnu opasnost po vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Zbog toga zamena neispravnog ventila za vodu spada u hitnu intervenciju koju naši majstori obavljaju za vas.

U stanovima ili kućama postoji veći broj ventila, ali je samo jedan glavni, ostali su regulatorni i nalaze se u blizini sudopera, bojlera, slavina itd. Ukoliko primetite da na nekom od navedenih ventila kaplje ili curi voda obavezno pozovite majstora kako biste smanjili potencijalnu štetu i plavljenje stana. 

Jedan od najgorih scenarija je pucanje ventila s obzirom da u navedenoj situaciji voda velikom brzinom izbija iz samog ventila. Ono što prvo morate da uradite u navedenom slučaju je da zavrnete glavni ventil u stanu i kući kako biste sprečili dalje izlivanje vode i da pozovete vašeg majstora kako bi popravio kvar i zamenio neispravan ventil.

Na osnovu ankete koju smo sproveli 75% anketiranih nije znalo gde se u njihovom stanu ili kući nalazi glavni ventil.

Najlakši način da sprečite plavljenje stana ili kuće je prevencija. Ukoliko primetite da ventil kaplje ne gubite vreme pozovite naše majstore i oni će vam po izuzetno povoljnoj ceni uz datu garanciju na izvršenu popravku, zameniti ventil. Pravovremenom zamenom ventila izbeći ćete dodatne troškove nastale izlivanjem vode.

Da li je ventil potrebno zameniti tek kad počne da kaplje ili curi?

Odgovor na ovo pitanje glasi: „Nikako“.

Ventil je potrebno zameniti, osim kada već počne da curi, i ako je star, oštećen ili ne zatvara dovoljno dobro vodu. Da biste bili apsolutno sigurni da ćete izbeći neželjeno plavljenje stana ili kuće izazvano pucanjem ventila, potrebno je redovno kontrolisati ventile. Vodoinstalaterski servis Simonović vas savetuje da najmanje jednom godišnje proverite vaše vodovodne instalacije, ovu uslugu, kao i mnoge druge usluge, naš servis pruža po najpovoljnijim cenama u Beogradu, a za naše stalne klijente odobravamo i posebne popuste na popravke kvarova, koje ustanovimo prilikom redovne kontrole.

Druge usluge – hitne intervencije:

 • MAŠINSKA ODGUŠENJA
 • RUČNA ODGUŠENJA
 • DETEKCIJA CURENJA
 • ZAMENA VETILA
 • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
 • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
 • POPRAVKA I ZAMENUA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
 • ZAMENA SANITARIJE

ZAMENA SIFONA

Naizgled jednostavan posao poput zamene sifona često može predstavljati pravu noćnu moru za nedovoljno stručna i iskusna lica. Osim toga, ukoliko zamenu sifona ne odradite ispravno rizikujete poplavu u kuhinji ili kupatilu, što vam može predstavljati veliki finansijski izdatatak. Zato prepustite našim majstorima sve vodoinstalaterske poslove, a mi ćemo vam se odužiti profesionalizmom, povoljnim cenama i garancijom na izvedene radove.

ADAPTACIJE

Živite na Zvezdari ili nekoj drugoj beogradskoj opštini i želite da izvršite adaptaciju kupatila ili kuhinje. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na kontakt strani i mi ćemo vam dati najbolju ponudu. Više informacija možete dobiti ovde.

Pozovite nas svakog dana kada smo vam potrebni

Za sve neophodne usluga naš servis vam stoji na raspologanju od 0 do 24 časa, 365 dana u godini.

Za nas ne postoje praznici ni neradni dani, naši majstori su vam na raspolaganju svakog dana.

Hitne intervencije

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas