• 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATERSKI I KERAMIČARSKI RADOVI U KUHINJI

ADAPTACIJA KUHINJE

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža usluge adaptacije kuhinja. Nevezano da li želite estetske promene u kuhinji ili rekonstrukciju vodovodnih instalacija, majstori našeg servisa su tu da ispune sve vaše želje.

KERAMIČARSKI RADOVI U KUHINJI

Možda vam na prvi pogled deluje pomalo čudno što vodoinstalaterski servis pruža usluge keramičarskih radova. Osluškujući potrebe naših stalnih klijenata došli smo do zaključka da je neophodno da organizujemo tim stručnih ljudi koji će biti angažovani na poslovima keramičarskih radova. Danas vodoinstalaterski servis Simonović pored majstora vodoinstalatera zapošljava i kvalifikovane i iskusne keramičare i električare, tako da na jednom mestu možete dobiti kompletnu uslugu. Svesni potreba klijenata i činjenice da je prioritet svih ušteda vremena uz garantovani kvalitet odlučili smo da našim klijentima pored standardnih usluga ponudimo i propratne usluge, kao što su keramičarski i eletkričarski radovi. Na taj način vam dajemo priliku da kompletnu adaptaciju vaše kuhinje poverite našem stručnom timu. Garantujemo da ćemo poslove obaviti u zadatom roku, da ćete biti zadovoljni izvedenim radovima i sigurni smo da ćete nas preporučiti vašim prijateljima.

 

VODOINSTALATERSKI RADOVI U KUHINJI

Vodoinstalaterski poslovi spadaju u deo usluga koji vodoinstalaterski servis Simonović pruža duže od jedne decenije. Naši majstori iza sebe imaju veliko iskustvo i neophodne stručne kvalifikacije. Svi radovi na adaptaciji kuhinje se unapred planiraju uz ugovaranje rokova završetka. Naš prioritet je zadovoljan klijent. U tom smislu strogo poštujemo zacrtane rokove i dajemo garanciju na izvedene radove.

 

KAKO NAJKVALITETNIJE I PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ADAPTIRATI KUHINJU?

Adaptacija kuhinje je zahtevan posao koji zahteva puno angažovanja. Stoga vas savetujemo da se bez potrebnih kvalifikacija nikako sami ne upuštate u ovaj posao. Tokom iskustva koje je duže od jedne decenije, više puta smo se susretali sa započetim radovima na adaptaciji kuhinja, gde su naši sugrađani u želji da uštede sredstva pokušavali sami da obave ovaj zahtevan posao. Želeći da uštede sredstva, često zbog nekompetentnosti pravili veće troškove, nego što bi ih imali da su pozvali stručna lica. Takođe, iz najbolje namere vas savetujemo da ovako ozbiljne i zahtevne poslove ne poveravati „stručnim“ komšijama, rođacima i majstorima iz oglasa. Budite sigurni da će vas njihova „kompetentnost“ često koštati više nego da ste nas odmah pozvali.

ŠTA VAM NUDIMO

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi ceo tim stručnih ljudi, koji će na najkvalitetniji i najbrži način obaviti sve poslove na adaptaciji kuhinje. Vaše je samo da nam kažete šta želite, a naše je da uz poštovanje rokova ostvarimo vaše zamisli. Kada nas angažujete, ne morate da tražite posebno vodoinstalatere, keramičare, električare. Vodoinstalaterski servis Simonović vam sve to nudi na jednom mestu i to bez angažovanja podizvođača. Naš tim stručnih majstora, osim vodoinstalatera, čine i stalno zaposleni električari i keramičari. 

Poverenje su nam ukazale neke od najpoznatijih beogradskih, srpskih i svetskih firmi i organizacija. Pozovite nas i zatražite ponudu, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas