Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA SIFONA

ZAMENA SIFONA NA KADI

Zamena sifona na kadi spada u domen kvarova koje je neophodno hitno otkloniti kako bi rizik od plavljenja stambene jedinice bio manji. U tom smilsu savetujemo vas da ne čekate da sifon počne u potpunosti da popušta, već da nas odmah kontaktirate kako bismo blagovremeno otklonili kvar. Zamena sifona na kadi je uobičajena intervencija za naše majstore. Sifoni usled dotrajalosti počinju vremenom da popuštaju, te voda počne najpre da kaplje, a potom i da curi. Kako biste izbegli neprijatne situacije tokom tuširanja ili kupanja, najbolje je da čim primetite neko curenje na kadi odmah pozovete naš servis kako bismo otklonili problem i zamenili sifon na kadi.

ZAMENA SIFONA NA SUDOPERI

Kao i na kadi, tako i na sudoperi sifon vremenom počne da popušta zbog čega je potrebno izvšriti njegovu zamenu. Najpraktičniji sifona za sudoperu su oni pravljeni od gume, i danas je gotovo nemoguće pronaći mesingane sifone ili od nekog drugog materijala. Ukoliko vam je potrebna zamena sifona na vašoj sudoperi, kontaktirajte nas i naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu za samo 20 minuta od poziva.

ZAMENA SIFONA NA LAVABOU

Bez obrzira da li vam je potrebna zamena sifona na kadi, sudoperi ili lavabou, naši vodoinstalateri su uvek tu za vas. Radimo od 00 do 24h.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 20 do 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas