• 011/406-0807
    061/185-6082
  • simonovicvodoinstalater@gmail.com
  • BEOGRAD
Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA VIRBLI VENTILA

ČESMA KAPLJE

Jedan od najiritantnijih problema sa kojim se susrećemo u domaćinstvima je dosadno kapljanje česme. Iako je ova pojava iritantna, veliki broj ljudi je u želji da uštedi sredstva, spreman da trpi ovu iritantnu pojavu. Neretko se dešava i da sa prvom pojavom kapanja počinjemo da dotežemo slavinu jače. U osnovi ovakvo „rešenje“ problema uvek vodi njegovom produbljivanju.

ŠTA KAD ČESMA POČNE DA KAPLJE?

U situaciji kada česma počne da kaplje neophodno je zameniti virblu ventila, koja ne zatvara dobro. Ovaj posao, ukoliko ste vešti, možete uraditi sami, možete otvroriti oglase i pronaći prvog majstora iz oglasa (koji je obično skupo plaćen i kao takav se mora naplatiti kroz uslugu koja će vam biti pružena), a možete pozvati i stručna lica, koja će vam preporučiti brojne firme, organizacije, ustanove, kao i fizička lica čije vodovodne instalacije smo do sada održavali ili koje su u našem sistemu redovnog održavanja. Naše reference možete videti ovde

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ ŠTEDI ZA VAS

Kako živimo u vremenu gde se sve vrti oko novca, jako je bitno isti uštedeti i preusmeriti na neophodne stvari. Zbog toga vam savetujemo da ga ne trošite na priučene majstore koji će otkloniti kvar po prinicpu „drži vodu dok majstori odu“, već svoje vodovodne instalacije poverite proverenom servisu.

Sve kvarove na vašim instalacijama otklanjamo odmah i za sve izvršene radove vam dajemo garanciju. Osim toga, garantujemo vam da do vas stižemo najduže u roku od 30 minuta od poziva i da dolazak ne naplaćujemo.

 

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas