VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ADAPTACIJA KUPATILA

ADAPTACIJA KUPATILA – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Potrebna vam je adaptacija kupatila? Na pravom ste mestu, Vodoinstalater Simonović vam nudi adaptaciju ili renoviranje kupatila po najpovoljnijim uslovima u Beogradu. Za sve savete, informacije i naravno intervencije stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Adaptacija kupatila je vrlo nezahvalan posao i zato ga treba prepustiti istinskim stručnjacima. Mi ćemo vam ponuditi kompletna rešenja, od zamene cevi do montaže sanitarija.

TRADICIJA – GARANCIJA KVALITETA

Višedecenijska tradicija koju poseduje Vodoinstalaterski servis Simonović garancija je kvaliteta koji posedujemo. U surovoj tržišnoj utakmici, naš vodoinstalater uspeo je da obezbedi za sebe laskavu titulu najboljeg vodoinstalatera u Beogradu. Zato ako vam je potreban garantovani kvalitet na pravom ste mestu.

KAKO DO NAŠIH MAJSTORA

Ukoliko se pitate na koji način možete stupiti u kontakt sa našim vodoinstalaterima, odgovor je vrlo jednostavan. Vodoinstalater Simonović vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati na dva načina. Pozovite nas na brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili jednostavno popunite on line formular na našoj kontakt strani i informišite se o svemu što vas zanima.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ