VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ANKETA

MOLIMO VAS DA POPUNITE ANKETU

U želji da svojim korisnicima ponudi najkvalitetniju uslugu, vodoinstalaterski servis Simonović periodično sprovodi ankete za posetioce sajta. Molimo vas da popunite našu anketu i učinite da postanemo još bolji. Okvirno vreme za popunjavanje ankete je 2 minuta.

 

AKO VAM ZATREBA NAŠA USLUGA

Dovoljno je da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona. Naši majstori stižu do vas za najviše 30 minuta, a uglavnom i brže. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete servis ili kontrolu instalacija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili kontaktirati popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

BESPLATAN DOLAZAK I DIJAGNOSTIKA

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite u Zemunu, Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, zahvaljući punktovima u svim gradskim opštinama, naši majstori stižu do vas u najkraćem roku. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

Odgušenja kanalizacije

Mašinsko odgušenje

Ručno odgušenje

Hitne intervencije

Odgušenje sajlom

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Ugradnja sanitarija

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ