VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ČIŠĆENJE GREJAČA BOJLERA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – ČIŠĆENJE GREJAČA

Grejač bojlera je jedan od tri najznačajnija dela u vašem bojleru. Grejač je zadužen za grejanje vode i premda je pod strujnim naponom u direktnom je kontaktu sa vodom kako bi je zagrevao. Imajući u vidu kvalitet beogradske vode, kao i činjenicu da je „obogaćena“ kamencem, nakupljanje kamenca na grejaču bojlera je česta pojava. Vremenom kamenac se toliko nakupi da grejač jednostavno ne može normalno da funckioniše. Prvi znaci da se kamenac nakupio na grejaču vašeg bojlera je duže zagrevanje vode, što vremenom vodi do kvara grejača. Kada se grejač pokvari jedina mogućnost je njegova zamena.

KAKO DA SPREČITE KVAR GREJAČA

Jedan od načina da sprečite kvar grejača vašeg bojlera, samim tim i njegovu zamenu je da povremeno skinete grejač i očistite ga od kamenca. Čišćenje grejača bojlera od kamenca produžava njegov životni vek, štedi vam struju i brže zagreva vodu. Ipak, čišženje grejača bojlera nije za svakoga i ako niste stručni za ovu intervenciju s obzirom na specifičnost ovog uredjaja, savetujemo vam da „ne petljate“ sami već da pozovete proverenog majstora. Vodoinstalater Simonović je majstor od poverenja, kome je do sada poverenje ukazolo više desetina hiljada naših sugradjana.

Bilo da vam je potrebno čišćenje grejača bojlera ili njegova zamena, možete nas kontaktirati svakog dana na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju. Na vašu adresu uvek stižemo u zakazanom vremenu, nikada ne probijamo rokove. Za intervenciju našeg vodoinstalatera dobijate garanciju uz fiskalni račun.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ