VODOINSTALATERSKE USLUGE

ČIŠĆENJE ODVODA SUDOPERE

Vodoinstalater Simonović u okviru svoje bogate palete usluga nudi i uslugu čišćenje odvoda sudopere po izuzetno pristupačnim cenama. Zapušena sudopera, odnosno problem sa zapušenom sudoperom nije naivan, ali ne mora nužno značiti i velii problem koji zahteva mašinsko odgušenje kanalizacije.

Ipak, da biste znali da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije ili je dovoljno samo čišćenje odvoda sudopere morate pozvati vodoinstalatera ili sami skinuti odvod i pokušati da ga očistite. Ukoliko uspete sami da skinete i očistite odvod, voda počne nesmetano da otiče, rešili ste problem. Ukoliko voda i dalje ne otiče, verovatno vam je potrebna usluga odgušenje kanalizacije. Više o usluzi odgušenje kanalizacije saznajte klikom ovde.

VODOINSTALATER – ČIŠĆENJE ODVODA

Vodoinstalaterski servis Simonović stoji vam na raspolaganju ukoliko vam je potrebno čišćenje odvoda. Razume se, na raspolaganju smo vam i ako vam zatreba usluga odgušenja kanalizacije.

Ukoliko niste spretni u skidanju odvoda i što je još bitnije njegovom vraćanju, odnosno montaži, predlažemo vam da pozovete naš vodoinstalaterski servis jer Vodoinstalater Simonović stiže na vašu adresu u najkraćem roku i otklanja sve vrste problema koji se odnose na vaše vodovodne instalacije.

GARANCIJA NA SVE USLUGE

Vodoinstalater Simonović se posebno ponosi na poslovanje u skladu sa zakonima. Za sve naše usluge dobijate račun i garanciju. Ukoliko imate bilo kakve reklamacije na rad naših vodoinstalatera obavezno izlazimo u susret svim pritužbama. 

Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ