VODOINSTALATERSKE USLUGE

CURENJE VODE U ZIDU

Curenje vode u zidu jeste ozbiljan problem koji je neophodno što pre sanirati, po mogućstvu istog dana kada ste i primetili da je došlo do curenja. Do curenja u zidu najčešće dolazi kao rezultat oštećenja ili pucanja cevi kada je neophodno hitno otkloniti kvar, što podrazumeva sanaciju ili zamenu cevi. Sanacija, odnosno zamena cevi predstavlja kompleksnu intervenciju za koju vam je neophodno da angažujete profesionalan vodoinstalaterski servis.

Klikom ovde možete saznati zašto je Vodoinstalater Simonović pravi izbor za vas ukoliko želite majstora sa iskustvom.

KOLIKO TRAJE INTERVENCIJA

Curenje vode u zidu iziskuje prethodno utvrđivanje mesta curenja, odnosno mesta gde je došlo do oštećenja. Vodoinstalater Simonović poseduje najsavremeniju dijagnostičku opremu pomoću koje može bez obijanja zida sa stoprocentnom sigurnošću utvrditi mesto oštećenja. Nakon što se utvrdi mesto gde je došlo do oštećenja pristupa se obijanju zida kako bi se prišlo cevi. Nakon što priđe cevi i utvrdi mesto curenja, naš vodoinstalater će vam predložiti intervenciju, koja može podrazumevati sanaciju ili kompletnu zamenu cevi.

CENA USLUGE

Cenu ove intervencije teško je odrediti bez prethodnog uvida u stepen i vrstu oštećenja cevi, kao i mesto oštećenja. Zbog toga je neophodno da vodoinstalater izađe na teren i na licu mesta utvrdi veličinu kvara, potrebno vreme i neophodan materijal za njegovo otklanjanje. U svakom slučaju, pre početka radova, naš vodoinstalater će vam saopštiti cenu, a vi odlučujete da li će radovi početi.

KONTAKT

Možete nas kontaktirati svakog dana, uključujući praznike i vikende od 00 do 24h. Naš vodoinstalater dežura svakodnevno. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite online formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ