VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

CURENJE VODE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko ste vlasnik stambenog ili poslovnog prostora voda vam može biti neprijatelj koji će vam napraviti veliki problem ukoliko dođe do curenja, izlivanja ili poplave. Curenje vode se može javiti bilo kada i na bilo kom sanitarnom uređaju i vodovodnoj ili kanalizacionoj instalaciji. Zato vam savetujemo da redovno, najbolje jednom godišnje, proverite vodovodnu i kanalizacionu instalaciju. Ukoliko je pak curenje vode većeg inteziteta i preti da dovede do veće materijalne štete biće vam potrebna brza reakcija profesionalnih lica kako bi predupredili nastanak većih problema. U ovakvim okolnostima neophodno je da isključite glavni dovodni ventil i pozovete profesionalce koji će brzo i efikasno detektovati problem i rešiti ga.

Naš tim profesionalnih vodoinstalatera specijalizovan je za precizno otkrivanje uzroka problema i brzo otklanjanje kvara. Bilo da se curenje vode pojavilo u plafonu, podu ili zidu, temelju stambenog ili poslovnog prostora ili podrumu, naša ekipa vodoinstalatera za hitne intervencije je pravo rešenje za vas. Najsavremenija oprema i dugogodišnje iskustvo naših majstora su prednost našeg servisa Vodoinstalater Beograd, a naša prednost u odnosu na druge majstore iz ove branše je naše radno vreme, od 00 do 24 časa, svakim danom, pa čak i praznicima.

VODOINSTALATER SERVIS OD POVERENJA

Vodoinstalater Beograd je servis kome sa sigurnošću možete poveriti rešavanje bilo kog problema curenja vode. Ukoliko su sanitarije u vašem domaćinstvu ne kvalitetno instalirane pre ili kasnije doći će do problema prilikom upotrebe istih koji će se najčešće ogledati u curenju vode iz istih. Zato montažu sanitarija poverite stručnim licima koja će dobrom ugradnjom obezbediti dugotrajnost vaših sanitarija. Ukoliko su ventili u vašem domaćinstvu ili poslovnom prostoru dotrajali ili su lošeg kvaliteta, te ste primetili da isti cure ili su vlažni, naš tim će zamenom ventila rešiti ovaj problem brzo i kvalitetno. Loša ugradnja slivnika kade, curenje tuš kabine, lavaboa ili WC šolje, kao i curenje bojlera su samo neki od vodoisntalaterskih problema koje će naš vodoinstalater otkloniti. Ne ustručavajte se, pozovite servis Vodoinstalater Beograd i uverite se u najbolji odnos kvaliteta i cene. Ukoliko živite u Beogradu ili okolini naš vodoinstalater je najbolje rešenje za vas.

IZBEGNITE NEPRIJATNOSTI

Curenje vode je neprijatan problem koji se često dešava u svakom domaćinstvu. Uzroci curenja vode mogu biti različiti, kao i količina vode. Najčešći uzroci curenja vode su oštećenje ili pucanje cevi, neispravan sifon na sudoperi, lavabou ili kadi. Ukoliko i vi imate problem sa curenjem vode možete pozvati naše vodoinstalatere. Svaki vodoinstalater koji je zaposlen u vodoinstalaterskom servisu Simonović je iskusan i profesionalan i spreman da u svakom trenutku reši sve probleme sa curenjem vode ili bilo koji drugi problem vodoinstalaterske prirode. Ukoliko vam je potreban pouzdan i siguran vodoinstalater, vodoinstalaterski servis Simonović je izbor broj jedan za vas.

KONTAKT ZA CURENJE VODE

Ukoliko vaše domaćinstvo ima problem sa curenjem vode možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontatkt strani. Ipak, ukoliko je curenje vode takvo da zahteva hitnu intervenciju predlažemo vam da nas ipak kontaktirate pozivom na brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu jer u tom slučaju garantujemo dolazak naših vodoinstalatera na vašu adresu u roku od 20 do 30 minuta bez obzira na deo Beograda u kojem živite. Vodoinstalater Simonović za sve popravke i intervencije daje garanciju na trajnost.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ