VODOINSTALATERSKE USLUGE

DA LI STE PROVERILI VAŠE VODOVODNE INSTALACIJE PRE ODLASKA NA ODMOR?

Sezona godišnjih odmora se uveliko zahuktava, te samim tim i pripreme. U sklopu priprema servisiraju se automobili, uplaćuje zdravstveno osiguranje i obavljaju lekarski pregledi, pažljivo bira putna apoteka. U gužvi oko organizacije putovanja zanemarujemo takozvane neplanirane troškove i popravke ostavljajući ih kasnije, što veoma često može biti opasno. Savet našeg  servisa Vodoinstalater Beograd je da pre odlaska na putovanje proverite ispravnost vodovodnih instalacija u vašem domu, kako bi sprečili materijalnu štetu, ne samo u vašem, već i u susednim stanovima.

VODOINSTALATER BEOGRAD DEŽURA SVAKOG DANA OD 00 DO 24H

Vodoinstalater Beograd vam nudi širok spektar vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko ste primetili da voda u sudoperi ili lavabou sporije otiče, što je praćeno neprijatnim klokotanjem, pozovite nas. Tu smo za vas ukoliko vam je potrebna zamena slavina ili ventila, odgušenje WC šolje ili kade i tuš kabine, detekcija curenja vode ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga.

DA LI STE ZNALI DA PUCANJE VENTILA DOLAZI NE NAJAVLJENO?

Ne dozvolite da vam dugo čekani godišnji odmor upropasti havarija u stanu, poput izlivanja otpadnih voda ili poplava usled dotrajalih ventila. Vodoinstalater Beograd je pravo rešenje za vas i u slučaju hitnih intervencija, ali i za redovno servisiranje vodovodnih instalacija.

KONTAKIRAJTE NAS

Pozovite nas. Na raspolaganju smo vam svakoga dana u terminu koji vama odgovara, a za pružene usluge dajemo garanciju.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ