VODOINSTALATERSKE USLUGE

DETEKCIJA CURENJA VODE

VODA U UNUTRAŠNJOSTI ZIDA

Čest problem sa kojem se susreću naši vodoinstalateri na terenu je pucanje cevi u zidu. Potencijalna materijalna šteta u takvim situacijama može biti prilično velika zbog čega je neophodno hitno otkriti mesto pucanja cevi, a ako ne angažujete profesionalne vodoinstalatere detetkcija curenja vode u zidu može predstavljati pravu noćnu moru. Vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović, zahvaljujući specijalizovanim aparatima poslednje generacije, veoma lako utvrđuju mesto pucanja cevi u zidu i na licu mesta rešavaju vaš problem, a angažovanjem našeg servisa izbegavate neoptrebno obijanje zidova na više mesta.

DETEKCIJA CURENJA VODE U ZEMLJI

Pored pucanja cevi u zidovima, veoma čest kvar, naročito u zimskim uslovima je pucanje cevi u zemlji. Slično kao i u opisu prethodnog kvara naši vodoinstalateri precizno i sa lakoćom vrše detekciju curenja vode i u najkraćem roku otklanjaju kvar na vašim instalacijama. Nakon poziva na neki od naših brojeva telefona garantujemo vam da ćemo u roku od 30 minuta stići na vašu adresu, efikasno locirati mesto pucanja cevi i otkloniti kvar. Za sve usluge koje vam pružaju vodoinstlateri našeg servisa pružamo garanciju na trajnost.

DETEKCIJA CURENJA VODE U ZGRADAMA

Čest problem u stanovima, naročito u starijim zgradama su stare cevi. Pucanje cevi često može izazvati problem u vertikali i odjednom poplaviti ili naneti štetu većem broju stanova. Vodoinstaltateri vodoinstalaterskog servisa Simonović vam nude preciznu detekciju curenja vode u zgradama, na vertikalama i efikasno otklanjanje problema uzrokovanih pucanjem cevi. Za sve naše usluge nudimo vam garanciju na trajnost. Ukoliko želite da se pridružite velikom broju naših zadovoljnih korisnika budite slobodni da nas kontaktirate kad god imate potrebu za tim.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ