VODOINSTALATERSKE USLUGE

DEZURNI VODOINSTALATER ZA NOVU GODINU

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ DEŽURA ZA NOVU GODINU

Ukoliko vam je potreban dezurni vodoinstalater za Novu godinu, odnosno u novogodišnjoj noći, Vodoinstalaterski servis Simonović biće sa vama i u ovoj noći, spreman da, ukoliko zatreba interveniše i spreči da vam propadne ova noć.

Ukoliko imate problem sa vašim vodovodnim cevima u novogodišnjoj noći ili danima praznika, naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi već za 30 minuta od poziva. Kao i u redovnim prilikama, od našeg majstora dobijate račun i garanciju za pružene usluge i u ovoj noći. Ne brinite, bez obzira da li se problem javlja u ponoć ili pre ili posle ponoći 31. decembra, mi smo tu za vas. Nećemo dozvoliti da vam praznici propadnu zbog neispravnih vodovodnih instalacija.

Kako nikada ne znate kada vam se može javiti problem curenja vode, pucanja cevi ili ventila, zapišite naš broj telefona i pozovite nas za Novu godinu ili u danima praznika, jer je vodoinstalater Simonović dezurni vodoinstalater za Novu godinu i to od 00 do 24h

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ