VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ELEKTRICAR

ELEKTRICAR – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Vodoinstalaterski servis Simonović zapošljava i dva elektricara, koji su spremni da pruže sitnije električarske popravke. Uobičajena praksa u našem vodoinstalaterskom servisu je da za usluge koje podrazumevaju kombinaciju vodoinstalaterskih i elektricarskih usluga izlaze i elektricar i vodoinstalater. S obzirom da smo servis koji ništa ne prepušta slučaju, insistiramo na poštovanju svih propisa, te stoga nikada nećemo improvizovati i za sve usluge koje podarzumevaju angažovanje elektricara, obavezno ekipu čini i jedan elektricar.

Osim mešovitih ekipa, kao što smo već naglasili, naš elektricar izlazi na teren i kada je reč o samo elektricarskim uslugama. Zato nas za sve elektricarske popravke možete kontaktirati na naše brojeve telefona. Kao i u slučaju vodoinstalaterskih usluga, stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h. Kontaktirajte nas pozivom na naše brojeve telefona ili popunite formular na našoj kontakt strani.

Ukoliko se pitate koje su to kombinovane usluge, koje podarzumevaju izlazak i elektricara i vodoinstalatera na teren, jedna od njih je montaža bojlera. Koliko montaža bojlera zna biti ozbiljan posao, govore česti padovi bojlera koji su nestručno montirani. Osim pada bojlera, loše montiran bojler može prouzrokovati i druge probleme. Kako izgleda kada dodje do pada bojlera, pročitajte ovde.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ