VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

FARBANJE USKRŠNJIH JAJA LAKOM ZA NOKTE

U vreme izolacije i vanrednog stanja ne preostaje nam ništa drugo nego da kvalitetno provedeno vreme sa svojom porodicom. S obzirom da je pred nama najradosniji praznik kome se svakako najviše raduju deca, u nastavku teksta podelićemo sa vama nekoliko saveta kako da najmlađe članove porodice podtsaknete na kreativnost i uključite ih u tradicionalno farbanje uskršnjih jaja.

 

Ono što je deci svakako najinteresantnije je bojenje flomasterima, markerima, vodenim bojicama ili temperama. Sve što vam je potrebno su bela jaja (ili jaja koja možete izbeliti uz pomoć sode bikarbone), vodene bojice ili tempere (netoksične) i naravno mašta. Pustite mašti na volju i uz pomoć četkice ili pak čačkalice i štapića za uši iscrtajte jaja i dobićete prava mala umetnička dela.

 

Jaja ofarbajte običnim bojama za farbanje, a onda ih ukrasiti stvarčicama koje imate u kući (možete zalepiti cirkone, perlice, zrnevlje, dugmad, sitnu testeninu neobicnih oblika i boja, slamčice i slične stvarčice koje imate u kuci). Dajte priliku vašim mališanima da ukrase jaja lakom za nokte i dobićete prave tufnaste apstrakcije.

Uz pomoć kolaž ili krep papira koji će vaši mališani zalepiti na jaja možete dobiti neobične junake ili princeze u prelepim haljinama. Ukoliko pak imate fotografije vaših članova porodice odštampane na papiru možete ih zalepiti na jaja, deci će svakako biti interesantno.

 

Jaja možete obmotati običnim gumicama, koje će nakon farbanja bojom na jajima ostaviti predivne šare. Jaja možete uvezati u običan dzak (od krompira) i ofarbati u željenu boju.

Isecite razne oblike od lepljive trake pa polepite po kuvanim jajijma i stavite ih u najlon čarapu i farbajte običnom bojom. Možete iseckati na sitne komadiće ljuske belog ili crnog luka, obmotati jajima i staviti u najlon carapu i nakon toga ofarbati u željenu boji.

Ukoliko više volite tradicionalne načine farbanja jaja, ukrasite jaja biljkama koje imaju dekorativan list (peršun, detelina i sl.) i ofarbajte ih prirodnim bojama (u lukovini, ljuski od cvekle, orahovog lista).

Farbanje uskršnjeg jaja
uredjenje domaćinstva

ODRŽAVANJE DOMAĆINSTVA

dezinfekcija

SAVETI ZA DEZINFEKCIJU

domaćinstvo

UREDJENJE DOMAĆINSTVA

PODELITE SA NAMA VAŠE SAVETE

Vodoinstalater Simonović vas nagradjuje sjajnim popustima. Vi nama pošaljite vaš praktičan savet mi ćemo ga objaviti na sajtu,  a vama poslati kupon za popust na vodoinstalaterske usluge. Kupon možete iskoristiti u narednih godinu dana.

 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko su vam potrebne samo vodoinstalaterske usluge, znajte da se na naše vodoinstalatere možete osloniti svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija ili u terminu koji vi odredite. Naši vodoinstalateri se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ