VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

HITNE VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ

Verovatno ste do sada čuli za vodoinstalaterski servis Simonović ili ste imali priliku da saradjujete sa nama, odnonso pozivate naše majstore koji su uspešno otklonili kvar na vašim vodovodnim instalacijama. To je potpuno normalno, imajući u vidu da Vodoinstalater Simonović pokriva sve beogradske opštine i na dnevnom nivou obavi više od 30 intervencija u različitim delovima grada. Od osnivanja do danas probleme na vodovodnim instalacijama otklonili smo desetinama hiljada Beogradjana, a neretko se dešava da nas kontaktiraju i klijenti koji žive izvan Beograda.

HITNE VODOINSTALATERSKE USLUGE

Jedan od zaštitnih znakova našeg vodoinstalaterskog servisa su hitne vodoinstalaterske usluge. Naš vodoinstalater uobičajeno stiže na vašu adresu za samo 30 minuta kada je reč o hitnim vodoinstalaterskim uslugama. Ukoliko je vaše domaćinstvo ugroženo od poplave, ili iz bilo kog razloga je nemoguće uspostaviti normalno funkcionisanje vašeg domaćinstva, naš vodoinstalater sa ekipom majstora stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Pri tome, treba imati u vidu da smo jedini servis u Beogradu koji ne naplaćuje dolazak i to bez obzira da li živite u Malom mokrom lugu, Batajnici, Ovči, Vidikovcu ili centru Beograda. Mi uvek stižemo za 30 minuta i nikada ne naplaćujemo dolazak naše vodoinstalaterske ekipe.

KAKO DA NAS KONTAKTIRATE

Ubedjeni smo da znate kako nas je najbolje kontaktirati. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija kontaktirajte nas pozivom na naše fiksne ili mobilne brojeve telefona. Ukoliko vam nije potrebna hitna intervencija i želite da zakažete uslugu u nekom od termina koji vama odgovara, osim pozivom, to možete učiniti i popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

hitne vodoinstalaterske usluge

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ