VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ISPIRANJE FEKALNE KANALIZACIJE

ISPIRANJE FEKALNE KANALIZACIJE – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ispiranje fekalne kanalizacije svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna ova usluga, naš vodoinstalater vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h i spremni smo da budemo na vašoj adresi već za tridesetak minuta od poziva. Najvažnije je da kod nas dobijate apsolutnu garanciju na pružene usluge što vam nijedan drugi vodoinstalaterski servis neće ponuditi. Osim toga, posvećenost majstora i njihova motivisanost za rad učiniće vaš kvar ili problem lako rešivim.

Vodoinstalater Simonović je servis sa velikim iskustvom. Od malog porodičnog servisa napravili smo ozbiljnu kompaniju koja danas pokriva teritoriju čitavog Beograda i šire okoline.  Osim pružanja usluga u redovno, radno vreme, specijalizovani smo i za pružanje usluga u nestandardnim terminima, odnosno u jutarnjim, dnevnim i noćnim terminima. Dakle, bez obzira na vremenske prilike, vremensko doba, naš vodoinstalater stiže brzo na vašu adresu.

KADA JE INDIKOVANO ISPIRANJE FEKALNE KANALIZACIJE

Beograd je grad koji često ima problem sa fekalnom kanalizacijom. Kada dodje do njenog zagušenja koje je uslovljeno spoljnim uticajima ili drugim uticajima, kada kanalizacije više ne prima fekalni otpad, vreme je da se obavi ispiranje fekalne kanalizacije.

Ispiranje kanalizacije vrši se pomoću specijalizovanog vozila pod pritiskom kojie ispira i odgušuje vašu kanalizacije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Pozovite nas na naše brojeve telefona koje možete videti na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite uslugu u terminu koji vama odgovara.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ