VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ISPITIVANJE VODOVODNE MREŽE

VODOINSTALATER BEOGRAD

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža uslugu ispitivanje vodovodne mreže, a u cilju preventivnog delovanja, kako bi se sprečile neprijatne situacije poput plavljenja prostorija u kojima živite ili službenih prostorija. Svaki vodoinstalater će vam savetovati periodično proveravanje vaših vodovodnih instalacija. Ukoliko ste zainteresovani za uslugu ispitivanje vodovodne mreže, a u cilju preventivnog sprečavanja pucanja vodovodnih cevi, ili vodovodnih instalacija, budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona ili popunjvanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Na vašu adresu ukoliko je intervencija hitna možemo stiži već za dvadesetak minuta. Pozovite nas i mi stižemo sa profesionalnom ekipom vodoinstalatera. Bolje sprečiti nego lečiti jer na taj način štedite novac i živce.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ