VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

KADA JE NEOPHODNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis koji zapošljava veliki broj vodoinstalatera koji su spremni da izadju na teren svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko imate problem sa zagušenom kanalizacijom možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju. 

Kada je neophodno odgušenje kanalizacije?

Odgušenje kanalizacije je rutinska intervencija koju pružaju naši vodoinstalateri. Ukoliko vam je potrebna ova usluga možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara. Odgušenje kanalizacije je neophodna intervencija onoga trenutka kada voda ne može slobodno da otiče. ali i kada se čuje karakteristično klokotanje u cevima. Klokotanje bez puštanja vode je prvi znak da bi trebalo izvršiti odgušenje kanalizacije, a u cilju sprečavanja dalje eskalacije problema. Posledice zapušene sudopere, kade, wc šolje mogu biti velike i u krajnjem slučaju dovesti do plavljenja stambene jedinice.

Vodoinstalater Simonović vam pruža sve vrste vodoinstalaterskuih usluga od 00 do 24h i to 365 dana u godini.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ