VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

KAKO DEZINFIKOVATI AUTOMOBIL U VREME KORONE

Vodoinstalater Simonović – Saveti

U vreme vanredne situacije izazvane epidemijom korona virusa svakodnevno dobijamo savete kako se ponašati i zaštiti od trenutno najvećeg neprijatelja svih nas. Kao mere prevencije savetuje se izbegavanje socijalnih kontakata, često i temeljno pranje ruku, pokrivanje nosa i usta maramicom prilikom kijanja i kašljanja, ne dodirivati oči, usta i nos prstima, izbegavanje rukovanja, grljenja i ljubljenja, držanje odstojanja od 2 metra, provetravanje prostorija i drugo.

Ono što svaki vozač najčešće dodiruje u automobili su kvake, dugmad, volan, menjač, ručna kočnica, vrata, nasloni za ruke. U strahu od virusa često pribegavamo jakim sredstvima za čišćenje, što nije preporučljivo, jer može oštetiti automobil. S toga izbegavajte sredstva na bazi amonijaka, izbeljivače i sredstva na bazi vodonik-peroksida. Zato se preporučuje da površine koje najčešće dodirujete prebrišete maramicama za dezinfekciju koje sadrže alkohol ili ubrusom natopljenim alkoholom, što naši vodoinstalateri redovno čine. S obzirom da je volan stecište virusa i bakterija posebnu pažnju posvetite čišćenju istog, ali ne zaboravite da očistite i sve druge površine koje dodirujete, a periodično očistite i ventilatore za klimu.

S obzirom na visoke temperature koje nas očekuju narednih dana savetujemo vam da bočice sa sredstvima za dezinfekciju i alkoholom ne ostavljate u automobilima.

I u vreme vanrednog stanja naš vodoinstalater je tu za vas kako bi na najbrži i efikasniji način detektovali i rešili sve vodoinstalaterske probleme sa kojima se suočavate. Naši vodoinstalateri poštuju sve preporučene mere dezinfekcije, a posebnu pažnju posvećujemo dezinfekciji automobila u kojem provodimo dosta vremena s obzirom da pokrivamo čitavu teritoriju Beograda. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h.

Sve informacije o našim vodoinstalaterskim uslugama u redovnim, kao i u vanrednim prilikama možete dobiti klikom ovde.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ