VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

KAKO DO DOZVOLE ZA KRETANJE U VREME POLICIJSKOG ČASA

Vlada Republike Srbije dala je mogućnost izdavanja specijalnih dozvola za kretanje u vreme policijskog časa za lica koji imaju opravdanih razloga za izlazak i kretanje i u vreme policijskog časa.

Dovoljno je da podnesete zahtev i ukoliko je vaš zahtev opravdan moći ćete da se krećete i u vreme policijskog časa. Naglašavamo da se zahtevi lica koja prelaze 65 godina neće razmatrati.

Naravno u obzir će biti uzeti samo opravdani zahtevi.

Ukoliko se pitate ko ima pravo na kretanje i u vreme policijskog časa, takvu dozvolu izmedju ostalih imaju i personalni asistenti, lica koja brinu o ugroženim kategorijama i slično.

Više informacija o dozvolama za kretanje u vreme policijskog časa možete dobiti klikom ovde.

 

uredjenje domaćinstva

ODRŽAVANJE DOMAĆINSTVA

dezinfekcija

SAVETI ZA DEZINFEKCIJU

domaćinstvo

UREDJENJE DOMAĆINSTVA

PODELITE SA NAMA VAŠE SAVETE

Vodoinstalater Simonović vas nagradjuje sjajnim popustima. Vi nama pošaljite vaš praktičan savet mi ćemo ga objaviti na sajtu,  a vama poslati kupon za popust na vodoinstalaterske usluge. Kupon možete iskoristiti u narednih godinu dana.

 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko su vam potrebne samo vodoinstalaterske usluge, znajte da se na naše vodoinstalatere možete osloniti svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija ili u terminu koji vi odredite. Naši vodoinstalateri se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ