VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

KAKO DA SAMI NAPRAVITE POSTOLJE ZA USKRŠNJE JAJE

Vodoinstalater Simonović vam donosi praktične savete za vaše domaćinstvo. Budite kreativni u vreme karantina i napravite sami postolje za uskršnje jaje čuvarkuću. Mi ćemo vam ponuditi praktično rešenje. Ukoliko imate drugačiju ideju, podelite je sa nama, a mi ćemo vas nagraditi kuponom za popust za vodoinstalaterske usluge u narednih godinu dana.

Vaskrs je najradosniji praznik kod Hrišćana. Ovom prazniku najviše se raduju deca, pogađate, zbog ukrašavanja uskršnjih jaja. Pošto ste već ofarbali jaja, ali ste u moru obaveza oko pripremanja uskršnje trpeze prevideli da kupite postolje za čuvarkuću, daćemo vam nekoliko korisnih saveta kako da sa vašim najmlađim ukućanima napravite postolje i to od stvari koje možete pronaći u vašem domu. Za ovu uskršnju akciju potrebno vam je dobro raspoloženje i desetak minuta slobodnog vremena.

Od materijala potrebno je da pripremite:

– jedan kotur toalet papira

– kanap ili konac za šivenje

– lepak

– lak za nokte

– flomasteri

– nalepnice ili druge ukrase po želji.

POTREBAN MATERIJAL

Prvi korak:

Lepkom premazati kotur toalet papira

Drugi korak:

Kanapom obmotati kolut koji je prethodno premazan lepkom.

Treći korak:

Flomasterima, lakom za nokte, nalepnicama ili ukrasima po izboru ukrasite kanap koji ste obmotali. Mi smo se odlučili za kombinaciju laka za nokte i flomastera.

Četvrti korak:

Staviti jaje čuvarkuću i vaš stalak je završen.

uredjenje domaćinstva

ODRŽAVANJE DOMAĆINSTVA

dezinfekcija

SAVETI ZA DEZINFEKCIJU

domaćinstvo

UREDJENJE DOMAĆINSTVA

PODELITE SA NAMA VAŠE SAVETE

Vodoinstalater Simonović vas nagradjuje sjajnim popustima. Vi nama pošaljite vaš praktičan savet mi ćemo ga objaviti na sajtu,  a vama poslati kupon za popust na vodoinstalaterske usluge. Kupon možete iskoristiti u narednih godinu dana.

 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko su vam potrebne samo vodoinstalaterske usluge, znajte da se na naše vodoinstalatere možete osloniti svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija ili u terminu koji vi odredite. Naši vodoinstalateri se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ