VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

KAKO SE SPASITI OD LOŠEG MAJSTORA?

Često sa majstorima nije lako. U sećanju si mi ostali tek izgrađeni stanovi, u koje su se uselili prvi stanari i već posle par dana su počeli da se javljaju prvi problemi, svedoči Ivan, vodoinstalater iz Beograda. Jedan od primera zgrada, koje su imali veliki broj problema koje su morali da rešavaju vodoinstalateri su zgrade u Zemun polju, u ulici Akrobate Aleksića, nastavlja Ivan. Odmah pošto su se uselil prvi stanari, javio se problem sa crevima za bojler. Hitne intervencije vodoinstalatera su tada bile neminovne jer su creva koja su dovodila vodu u bojler odmah pošto su bojleri pušteni u rad počele da popuštaju, čime je rizikovano plavljenje stanova. U tim zgradama naši vodoinstalateri su imali pune ruke posla s obzirom da smo ponudili najnižu cenu, a intervenciju vodoinstalatera zahtevalo je preko 20 stanova. S druge strane, uprkos garanciji, koju su imali, stanari su se odlučili za naše usluge. Creva i ventili na bojlerima su odmah zamenjeni, a stanari su pravnu zaštitu tražili preko suda i za druge problema koji su se u međuvremenu javili.

SUDSKA ZAŠTITA NAJEFIKASNIJI VID ZAŠTITE

Kada izvodite veće radove u stanu ili kući poput adaptacija kupatila ili kuhinja ili kada vam se jave kvarovi na vašim vodovodnim instalacijama od velikog značaja je da pozovete proveren servis koji posluje u skladu sa zakonom, Jedino tako ćete moći ostvariti sva zakonom regulisana prava. Možda će vam se učiniti da angažovanjem majstora iz oglasa, sa preporukama komšija možete proći jeftinije, u slučaju da nešto pođe po zlu, ne možete očekivati ostvarivanje bilo kakvih prava ili garancije. Zbog toga vas savetujemo da obavezno proverite servis ili majstora koga pozivate. Ukoliko ste angažovali ovlašćeni vodoinstalterski servis, koji posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i ipak dođe do nekog problema u toku radova, odmah zaustavite radove i tražite od majstora da ispravi načinjenu grešku i to o svom trošku.Ukoliko odbije da ispravi grešku, možete sprečiti dalju intervenciju na vašim instalacijama i zatražiti sudsku zaštitu. Ovaj savet najčešće važi kada je reč o velikim adaptacijama, poput adaptacija kupatila, kuhinja, stanova ili kuća. Da biste u ovakvim situacijama bili sigurniji nije loše sa vašim vodoinstalterskim servisom pre izvođenja radova zaključiti i ugovor. 

 

PRAVO NA REKLAMACIJU

Ukoliko vršite sitnije popravke, poput zamene ventila, odgušenja kanalizacije, zamene sifona i sl. tokom izvođenja radova nećete uočiti grešku. Međutim, u skladu sa narodnom izrekom: „Drži vodu dok majstori odu“, po pravilu odmah pošto majstor napusti objekat počinju da se uočavaju greške. Ukoliko ste angažovali vodoinstalaterski servis koji je uredno prijavljen, imate pravo na reklamaciju i servis je dužan da u najkraćem roku otkloni nastali problem. Zato je jako bitno da sačuvate fiskalni račun jer u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača pravo na reklamaciju ostvarujete narednih šest meseci, a vaš vodoinstalaterski servis vam može ponuditi i dužu u skladu sa svojom poslovnom politikom.

BESPLATAN SAVET VODOINSTALATERA

Zbog svega navedenog nudimo vam potpuno besplatan savet, koji glasi da pre uzimanja oglasa u ruke i pozivanja prvog majstora na kojeg naiđete u oglasima obavezno proverite servis koji pozivate i uverite se da će na vašu adresu doći profesionalci, koji će uspešno otkloniti kvar sa kojim se suočavate.

Vodoinstalaterski servis Simonović svim svojim korisnicima nudi garanciju na izvedene radove kao i proveren kvalitet i profesionalnu uslugu. Neke od najprestižnijih domaćih i stranih firmi su naši stalni klijenti. 

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ