VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

URNEBESNA REKLAMA

URNEBESNA REKLAMA ZA VODOINSTALATERA

Kako se razlikovati od drugih kada otvarate svoj biznis, teško je pitanje pred svim početnicima, a još je teže kada je konkurencija ogromna. Ovaj vodoinstalater je pronašao veoma duhovito i efikasno rešenje.

Nik Hakson iz američke savezne države Ontario je samouki majstor marketinških veština, jer je njegova ideja za promovisanje vodoinstalaterske kompanije postala planetarno poznata.

Nik je nedavno u mestu Solt Sent Meri pokrenuo kompanije „Solts vodoinstalater“ i nekako je morao da postane poznat kako bi mušterije čule za njega.

Umesto oglasa u lokalnim novinama i deljenja flajera, Nik je odlučio da glavnu ulogu odigra njegov pik-ap. On je uz podršku lokalne radnje za izradu natpisa izmislio urnebesni logo za svoju firmu.

Brilijantno, zar ne? Fotografija na kojoj se vidi Nik koji sedi u svom pik-apu je preplavila internet, a njegova nova firma je postala poznata mušterijama za svega nekoliko dana.

oticanje vode.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ