VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

MONTAŽA BIDEA

Montaža bidea svakog dana od 00 do 24h. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga po najpovoljnijim uslovim možete dobiti u vodoinstalaterskom servisu Simonović. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontak strani. Ukoliko vam je potrebna montaža bidea, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h.

ČEMU UOPŠTE SLUŽI TAJ BIDE?

U bideu se ne drži prašak za veš, niti se u njemu pere prljav veš, niti noge. Ovaj kupatilski element nije stvar prestiža, kojeg sebi mogu priušte samo oni koji imaju ogromno kupatilo, već ima svoju svrhu.

Većina ljudi ne zna šta je to bide, a i ako su čuli za pojam onda nemaju odgovor na pitanje čemu on služi i kako se pravilno koristi. Zbog toga, u većini kupatila u kojima ga „srećete“, on predstavlja samo ukras. Bide jeste retkost u kupatilima na ovim prostorima, ali to ne znači da nema zaista značajnu svrhu, pogotovo ako olakšava probleme obolelih osoba. Bide kao reč dolazi od francuske reči „bidet“ odnosno, mali konj ili poni. Kao i njegovo ime i sam bide je poreklom iz Francuske, koja je domovina principa kupanja jednom nedeljno. Ipak, bide je osmišljen da bi Francuzi, a kasnije i ostali narodi koji su ličnu higijenu svodili na kupanje jednom nedeljno u kadi, imali načina da oćiste intimne delova tela između tih kupanja.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ