VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

MONTAŽA KADE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – MONTAŽA KADE

Vodoinstalater Simonović pruža uslugu montaža kade po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Naš vodoinstalater je dežuran od 00 do 24h i spreman da uvek izađe na teren. Zahvaljujući velikom broju iskusnih vodoinstalatera u prilici smo da stignemo na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta bez obzira u kom delu grada živete. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, možete izabrati vreme koje vam odgovara i neka od naših ekipa vodoinstalatera će doći do vas u zahtevano vreme. Mi se prilagođavamo vama i vašim obavezama, tako da sa našim servisom nikada nećete biti u neprijatnoj situaciji da morate da čekate majstore. Poštujemo dogovorene rokove i vreme intervencije jer je nama u prvom planu klijent.

MONTAŽA KADE – ZAKAZIVANJE INTERVENCIJE

Ukoliko vam je potrebna usluga montaža kade, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Ubrzo pošto pošaljete zahtev za intervenciju preko on line formulara, neko od naših operatera će vas kontaktirati i potvrditi vreme intervencije. Kada vam je potreban iskusan, kvalitetan i profesionalan vodoinstalater, možete se osloniti na naš vodoinstalaterski servis. Stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h svakog dana uključujući i vikende i praznike.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ