VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

MONTAŽA LAVABOA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko vam je potrebna montaža lavaboa, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva ili u terminu koji vi odredite. Dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažete termin intervencije. Vodoinstalater Simonović posluje duže od jedne decenije i zapošljava isljučivo kvalifikovane majstore. Ukoliko živite u Beogradu ili široj okolini Beograda, naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi za samo 30 minuta od poziva, bez obzira na deo grada. Nakon izvršene montaže lavaboa dobićete garanciju.

KAKO ODABRATI PRAVI LAVABO?

Ako ste u situaciji da menjate vaš lavabo, verovatno se pitate kako odabrati pravi i odgovarajući za vaše kupatilo ili toalet. Prva stvar od koje treba da podjete su dimenzije. Razume se, morate kupiti labavo odgovarajućih dimenzija. Kada se opredeljujete, naš savet je da birate lavabo proverenih proizvodjača. Osim klasičnih lavaboa, danas su sve više u modi lavaboi od kamena. U zavisnosti od estetike i vaših potreba odaberite pravi, a uslugu montaža lavaboa naš vodoinstalater obaviće na najprofesionalniji mogući način.

KVALITET, TRADICIJA I POVERENJE

Ovo su tri reči koje najbolje opisuju naš vodoinstalaterski servis. Vodoinstalater Beograd Simonović je jedan od narespektabilnijih vodoinstalaterskih servisa na teritoriji Beograda. Do danas nam je poverenje ukazalo više desetina hiljada klijenata, a veliki broj korporacija koje posluju na teritoriji Beograda, deo su našeg stalnog sistema održavanja. Ukoliko ste pravno lice i želite da ugovorite trajnu saradnju, to možete učiniti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ