VODOINSTALATERSKE USLUGE

MONTAŽA MONOBLOKA

MONOBLOKOVI

Glavna prednost mnobloka WC šolje u odnosu na odvojene vodokotliće ogleda su u njegovom lepšem dizajnu, a kvalitet i cenovni rang je približno isti. Ukorenjeno verovanje da monoblok ne omogućava jednaku odvonu snagu nije tačno, a uz sve navedeno, monoblok i štednju vode jer ima odvojene regulatore za slabiji i jači mlaz. Još jedna od glavnih prednosti monoblokova je u u praktičnijem održavanju, kao i manje mesta na kojima voda može cureti.

UGRADNJA MONOBLOKA WC ŠOLJE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Ukoliko vam je neophodna montaža monobloka, a niste dovoljno stručni da sami izvršite montažu, budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona i ugovorite intervenciju.  Naši serviseri izvršiće montažu monobloka po najpovoljnijim cenama i u terminu koji vama najviše odgovara. Za nas ne postoje neradni dani, dostupni smo vam 365 dana u godini. Za sve izvedene radove nudimo vam garanciju na trajnost i kvalitet.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ