VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

MONTAŽA SLAVINE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – MONTAŽA SLAVINE

Slavina u vašoj kuhinji ili kupatilu je dotrajala i potrebna vam je nova slavina? Vaše je samo da odaberete slavinu kakvu želite, a Servis Vodoinstalater Beograd će vam brzo i kvalitetno  pružiti uslugu montaža slavine.

 

Na tržištu možete pronaći veliki izbor modernih slavina za vodu. Izbor slavina je izuzetno važan zadatak u postupku opremanja kuhinje ili kupatila, a kada u obzir uzmemo i cenu neminovno je da postavimo pitanje kako izabrati pravu slavinu. Pre nego što krenete u razledanje ponude, obratite pažnju na to koliko rupa ima sanitarni uređaj na koji postavljate slavinu, odakle je dovod tople vode i kakav materijal i ručke želite.

MONTAŽA SLAVINE

Ukoliko vam je potrebna vam je slavina za lavabo, kadu ili tuš koju ćete godinama koristiti bez problema odoaberite slavinu sa keramičkim ventilom. Najčešći materijal od kog su napravljene slavine za kupatilo je mesing presvučen hromom koji ga štiti od korozije i fleka i lako se održavaju.

Ukoliko vam je potrebna slavina za lavabo idealno je da slavinu i lavabo kupite istovremeno, a ukoliko to nije mogućeobratite pažnju da li vam je potrebna zidna slavina ili slavina koja se ugrađuje u lavabo. Takođe je potrebno da obratite pažnju koliko rupa ima u lavabou od čega zavisi da li ćete kupiti jednoručnu ili slavinu sa dve ručke.

Slavine za kadu uvek birajte nakon odabira kade, od čega zavisi da li ćete je namontirati na obod kade, zid ili pod samostojeće kade.

Prilikom izbora slavine za kuhinju bitno je poći od toga odakle je dovod tople vode. Od toga zavisi da li ćete izabrati zidnu ili samostojeću slavinu. Slavine sa tušem su sve popularnije u poslednje vreme jer nam omogućavaju da lakše i bolje opereme sudove i namirnice.

Ukoliko ste odabrali pravu slavinu sledi montaža slavine. Poverite ugradnju slavine vrhunskim profesionalcima.

Pored navedenog Vodoinstalater Beograd pruža sve vodoinstalaterske usluge kvalitetno i po povoljnoj ceni. Usluge pružamo na teritoriji grada Beograda i u okolini, svakim danom, uključujući i vikend i praznike. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i dobićete detaljne informacije o svim uslgama koje pružamo. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija usled iznenadnog kvara pozovite naš tim za hitne intervencije.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ