VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KADE

VODOINSTALATER BEOGRAD – ODGUŠENJE KADE

Jedna od najčešće pružanih vodoinstalaterskih usluga je odgušenje kade i tuš kabine.

Sapun, šampon, dlake dospevaju u odvodne cevi vaše kade ili tuš kabine i samim tim prouzrokuju zagušenje. S toga je potrebno voditi računa o čistoći slivnika i redovno održavati higijenu kade uz korišćenje mrežice na odvodu koja će sprečiti da dlake dopru do cevi. Ukoliko pak uprkos svim merama opreza do zagušenja dođe biće vam potrebna stručna pomoć za odgušnje kade.

Vodoinstalater Beograd vrši održavanje i odgušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi mašinskim putem. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren. Naš vodoinstalater će efikasno locirati kvar i otkloniti ga. Specijalizovani smo za pružanje hitnih intervencija.

Odgušenje kade poverite profesionalnom vodoinstalaterskom servisu koji problem neće samo privremeno sanirati već će ga rešiti trajno. Vrlo jednostavno i brzo, mašinskim putem naš vodoinstalater odgušiće vašu kadu i isprati slivnike i na taj način će vam olakšati korišćenje kade.

Vodoinstaletari sa dugogodišnjim iskustvom i najsavremenijom opremom za rad dostupni su vam svakoga dana, uključujići i praznike, od 00 do 24h. Dajemo garanciju za sve pružene usluge, a na raspolaganju smo svim fizičkim i pravnim licima sa teritorije Beograda i okolini. Dolazimo na vašu adresu za manje od 30 minuta.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ