VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Zapušena kanalizacija spada u domen kvarova koje je neophodno hitno otkloniti kako bi rizik od plavljenja stambene ili poslovne jedinice bio manji. U tom smilsu savetujemo vas da ne čekate da kanalizacija počne da vraća vodu, već da nas odmah kontaktirate kako bismo blagovremeno otklonili kvar. Vodoinstalaterski servis pruža uslugu odgušenje kanalizacije od 00 do 24h svakog dana jer za nas ne postoje neradni dani i vikendi, dostupni smo svakog dana od 00 do 24h.

Vodoinstalaterski servis svim Beograđanima stoji na raspolaganju kada je reč o odgušenju kanalizacije. Ukoliko imate bilo kakav problem sa kanalizacijom, zapušenom sudoperom, zapušenom kadom ili slično, možete nas kontaktirati. Efikasno uz davanje garancije rešavamo sve probleme sa zagušenim cevima. Odgušenje kanalizacije Beograd je garant da će vaše cevi biti uvek prohodne.

Usluga odgušenje kanalizacije je jedna od najčešćih koju izvode naši serviseri i to na čitavoj teritoriji Beograda. Za sve usluge odgušenja dajemo garanciju na trajnost. 

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILOM

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža uslugu i odgušenje kanalizacije voma vozilom. Specijalizovano voma vozilo je prvenstveno namenjenu kod većih zagušenja, zagušenja kanalizacija. Najsavremenija oprema, profesionalni vodoinstalateri i kvalitetna i brza usluga su garant kvaliteta koji posedujemo.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa. Odgušenje kanalizacije Beograd

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ