VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE CENTAR

Živite u centru Beograda i imate problem sa zapušenom sudoperom ili kadom? Ne brinite za vas je tu Vodoinstalater Simonović, vodoinstalater centar stiže do vas u najkraćem roku i rešava problem zapušene sudopere ili kade.

Odgušenje kanalizacije dentar od 00 do 24h svakog dana u godini, za nas ne postoje vikendi i neradni dani. Na raspolaganju smo vam svakog dana u godini.

Odgušenje kanalizacije centar vrši usluge odgušenja kanalizacije ručnim i mašinskim putem kao i voma vozilom.

Ukoliko živite u centru Beograda i potrebna vam je hitna usluga odgušenja kanalizacije pozovite nas na naše brojeve telefona i stižemo do vas već za oko 15 minuta od poziva.

Najpovoljniji odnos cene i kvaliteta. Odgušenje kanalizacije centar od 00 do 24h.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ