VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

OSGUŠENJE KANALIZACIJE DEDINJE

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža usluge odgušenja kanalizacije na svim beogradskim opštinama. Ukoliko živite na Dedinju i potrebna vam je usluga odgušenja kanalizacije, budite slobodni da nas kontaktirate i mi stićemo do vas za 15 do 30 minuta od telefonskog poziva.

Odgušenje kanalizacije DedinjeOdgušenje spada u hitne intervencije, naročito ako je reč o vraćanju vode. Pod uslugom odgušenja kanalizacije podrazumevamo otpušavanje sudopete, otpušavanje kade, ali i zahtevnija odgušenja poput odgušenja vertikala u zgradi ili kišne kanalizacije. U zavisnosti od složenosti, možemo vam ponuditi usluge ručnog odgušenja, najčešće se ova vrsta odgušenja koristi za zagušenja koja se nalaze na manjoj udaljenosti. Mašinska odgušenja kanalizacije se praktikuju za zagušenja koja se nalaze na većoj udaljenosti, dok se  za odgušenja kanalizacije, vertikale i slično može koristi voma vozilo.

Odgušenje kanalizacije Dedinje po najpovoljnijim uslovima uz garantovan kvalitet. Za svaku našu uslugu dobijate garanciju.

Ukoliko vam je hitnpo potrebna usluga odgušenja kanalizacije, a živite na Dedinju, budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ