VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE DOLAZIMO ODMAH

Vodoinstalater Beograd nudi uslugu odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Ukoliko vam je neophodna vodoinstalater Beograd, odmah dolazimo na vašu adresu. Bez obzira u kom delu Beograda živite naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu u roku od 20 do 30 minuta. Odgušenje kanalizacije dolazimo odmah za čitavu teritoriju Beograda i to od 00 do 24h. Radnim danima, vikendima, praznicima. Za naše vodoinstalatere ne postoje neradni dani, spremni smo svakog dana da popravimo sve kvarove na vaši vodovodnim instalacijama, dežuramo danonoćno.

Ukoliko vam je potreban vodoinstalater Beograd, bilo koja vodoinstalaterska usluga, ili odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje lavaboa, mi smo tu za vas. Možete nas pozvati na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popuite on line formular na našoj kontakt strani. Stižemo na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva, bez obzira u kom delu Beograda živite.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ