VODOINSTALATERSKE USLUGE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

 

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

 

AVION PRINUDNO SLETEO ZBOG PROBLEMA SA TOALETOM

ZBOG KVARA U TOALETU AVION PRINUDNO SLETEO

Ni 84 vodoinstalatera, koliko ih je bilo u avionu, koji je leteo iz Osla u Minhen, nije bilo dovoljno da se sanira kvar na toaletu zbog čega je avion morao prinudno da sleti.

Odavno je poznato, da velikom broju ljudi letenje avionom predstavlja stresno iskustvo, međutim, vožnja avionom je prema statističkim podacima daleko bezbednija od vožnje automobilom.

Ne znamo koliko je „paničara“ bilo na letu od Osla do Minhena, ali nikome u avionu zasigurno nije bilo prijatno kada je kapetan najavio prinudno sletanje. Ipak, razlog zbog kog je situacija od stresne postala urnebesna i pravi hit na društvenim mrežama je priroda kvara na avionu. Kako je kapetan saopštio putnicima razloge prinudnog sletanja, kvar na toaletu, možemo pretpostaviti da su mnogi osetili olakšanje.

NI 84 VODOINSTALATATERA NIJE USPELO DA OTKLONI KVAR

Čitavu situaciju je dodano urnebesnijom učinila informacija da se na navedenom letu nalazilo čak 84 vodoinstalatera, koji nisu uspeli da otklone kvara, jer kako je ustanovljeno kvar se morao otkloniti intervencijom spolja.

Nakon prinudnog sletanja i otklanjanja kvara na toaletu, svi putnici su se ponovo ukrcali u avion i dovršili svoje nezaboravno putovanje.

foto: kurir.rs
Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ