VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE PRAZNICIMA

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – HITNE INTERVENCIJE

Ukoliko imate problem sa zagušenom sudoperom, kadom ili kanalizacijom i taj problem vam se dešava u vreme praznika ili nekog drugog neradnog dana, nemate razloga za brigu. Naš vodoinstalaterski servis pruža uslugu odgušenje kanalizacije praznicima i drugim neradnim danima. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije ili bilo koja vodoinstalaterska usluga dostupni smo 24 sata i možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i proces odgušenje kanalizacije može odmah da počne. Zahvaljujući najsavremenijim uredjajima kojima raspolaže naš vodoinstalaterski servis prosečno vreme potrebno za odgušenje kanalizacije ne iznosi više od 15 minuta u zavisnosti od mesta zagušenja i količine materijala koji treba probiti.

VRSTE ODGUŠENJA 

Naš vodoinstalater će na licu mesta proceniti koja vrsta odgušenja kanalizacije vam je neophodna. Postoji više različitih vrsta odgušenja kanalizacije i ona zavise od mesta, dubine i težine zagušenja. Što je zagušenje dublje, sama intervencija je složenia. Međutim, ne brinite i za najteže slučajeve tu je vodoinstalater Simonović. Ukoliko vam zatreba odgušenje kanalizacije praznicima ili  bilo kojim drugim danom možete nas pozvati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular i zakažite intervenciju u terminu koji vama odgovar.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ