VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVSKI VENAC

Živite na Savskom vencu i imate problem sa zapušenom sudoperom ili zapušenom kadom. Problem vam je zapušena kanalizacija? Ne brinite, dovoljno je da pozovete naš vodoinstalaterski servis i naši iskusni vodoinstalateri vrše uslugu odgušenja kanalizacije u najkraćem roku. 

Odgušenje kanalizacije Savski venac je standardna usluga na vašoj opštini. Naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu u roku od 15 do 30 minuta od poziva i rešavaju problem na vašim instalacijama po najpovoljnijoj ceni uz garanciju na izvedene radove.

Odgušenje kanalizacije Savski venac po najpovoljnijim uslovima uz garanciju na izvedene radove od 00 do 24 h već duže od jedne decenije i to 365 dana u godini. Za naše vodoinstalatere ne postoje neradni dani i praznici, stojimo vam na raspolaganju za sve hitne intervencije.

Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija naših vodoinstalatera, možete nas pozvati ili popuniti on line formulara na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju u terminu koji vam najviše odgovorara.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVSKI VENAC

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA. ZA STANOVNIKE OPŠTINE SAVSKI VENAC STIŽEMO NA VAŠU ADRESU I BRŽE.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ