VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VIDIKOVAC

Živite na Vidikovcu i hitno vam je neophodno odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije Vidikovac od 00 do 24h. Naš vodoinstalaterski servis pruža usluge odgušenja brzo, efikasno i kvalitetno. Za izvršene radove dajemo garanciju. Ukoliko vam je zapušena sudopera ili imate zapušenu kadu, tuš kabinu, ne očajavajte, odmah nas pozovite i naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu za najviše 30 minuta od poziva. Možete nas pozvati svakog dana u godini, od 00 do 24 časa. Odgušenje kanalizacije Vidikovac.

NAČINI ZA OTKLANJANJE ZAGUŠENJA.

Odgušenja kanalizacije mogu se vršiti na više načina, a najčešće primenjivani načini su ručno i mašinsko odgušenje. I jedna i druga vrsta odgušenja rade se pomoću sajli koje se guraju kroz cevi kako bi se otklonio čep i omogućilo normalno oticanje vode.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ