VODOINSTALATERSKE USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

 • Vodoinstalater Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Jedna od najčešćih vodoinstalaterskih usluga koju naš vodoinstalaterski servis pruća je odgušenje kanalizacije. Ukoliko je i vama neophodna usluga odgušenje kanalizacije možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

  ODGUŠENJE KANALIZACIJE – BEOGRAD

  Živite u Beogradu i potrebna vam je usluga odgušenje kanalizacije, mi smo pravi izbor za vas. Kod nas ćete dobiti najbolji kvalitet uz najbolje moguće cene. Osim toga, korisnicima naših usluga dajemo garanciju na trajnost, a za sve usluge naših vodoinstalatera dobijate i račun kojim ostvarujete sva prava koja imate u skladu sa zakonima Republike Srbije. Odgušenje kanalizacije je usluga koja se pruća u situacijama kada ne postoji drugi način da se cevi od sudopere, kade, wc šolje drugačije pročiste. Da biste predupredili začepljenje kanalizacije savetujemo vas da se pridržavte naših saveta u vezi preventive. Ukoliko vam ipak zatreba usluga odgušenje kanalizacije budite slobodni da nas kontaktirate u terminu koji vama odgovara jer mi dežuramo svakog dana od 00 do 24h.

  ODGUŠENJE KANALIZACIJE – PREVENTIVA

  Mnogi će vam reći da je odgušenje kanalizacije skupa intervencija. ova ocena često jeste tačna, ali zbog toga je preventiva jako bitna. Ukoliko vodite računa šta ubacujete u vašu sudoperu ili wc šolju, mogućnost zagušenja odvodnih cevi svodite na minimum. Međutim, situacija je nešto složenija kada živeite u zgradi jer je dovoljno da samo jedan stanar u vertikalni ne vodi računa pa da dođe do problema. Zato vas savetujemo da se zajedno sa komšijama dogovorite da uredno vodite računa. Usluga odgušenje kanalizacije često nije ni prijatna, a često je i prljava,  O najvećim “protivnicima” naše sudopere, koji će sigurno dovesti do zagušenja pisali smo u nekom od prethodnih tekstova, koje možete pročitati na našem sajtu.

  Da vas odgušenje kanalizacije ne bi skupo koštalo, pozovite naš servis jer će te samo sa nama dobiti kvalitetnu uslugu uz garanciju da se zagušenje neće ponovo pojaviti. Za svoj novac birajte samo najkvalitetniju uslugu.

  KADA SE ZAGUŠENJE DOGODI

  Kada se zagušenje dogodi jedini način da se omogući prohodnost vaših cevi je odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije moraju obaviti stručna i profesionalna lica ukoliko ne želite da problem zapušenih cevi preraste u hroničan problem kojeg nikako ne možete da se otarasite. Zagušeni odvodi razlikuju se po prirodi i vrsti i mogu podrazumevati lokalna zagušenja, kao što je zagušenje sudopere ili globalna zagušenja, što podrazumeva zagušenje vertikale. Odgušenje kanalizacije uspešno rešava i lokalno i globalno zagušenje,a vreme potrebno da se ovaj problem reši zavisi od težine zagušenja.

 • Vodoinstalater Simonović zapošljava iskusne, profesionalne i nada sve pedantne vodoinstalatere, koji će problem zagušene kanalizacije rešiti brzo i efikasno, koji će očistiti sav nered koji donosi usluga odgušenje kanalizacije i koji će vam za pruženu uslugu izdati račun uz garanciju sa kojom omogućavate da ako se problem ponovo u garantom roku potpuno besplatno ostvarite pravo na dolazak naše ekipe i rešavanje problema. 
 • Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili jednostavno popunite online upitnik na našoj kontakt strani, ostavite nam vaše podatke i odredite vreme dolaska jer naš vodoinstalater se prilagodjava vama.
 • PREPOZNAJTE ZAGUŠEN ODVOD

  Često sebi postavljamo pitanje kako prepoznati zagušen odvod. Ako obratite pažnju, budite sigurni da ćete vrlo lako i sigurno moći da prepoznate problem sa zagušenim odvodom i još lakše da prepoznate kakva usluga vam je potrebna. Ne zahteva svaka vrsta zagušenja intervenciju vodoinstalatera. Postoje manja zagušenja koje možete sami rešiti, kao što je ostatak soca od kafe ili druge prljavštine lokalno u sifonu. Dovoljno je da odvrnete sifon i očistite ga i u tom slučaju problem će biti rešen. Naravno pri vraćanju sifona morate voditi računa da dobro podesite gumicu i dobro stegnete, kako voda ne bi curela. Ukoliko nemate više problem sa težim oticanjem vode problem se može smatrati rešenim. Ukoliko voda i dalje teško otiče, problem je u cevim i potrebno je pozvati vodoinstalatera koji će sajlom obaviti uslugu odgušenje kanalizacije. Potencijalno najveći problem vam može zadati dubinsko zagušenje koje može dovesti do vraćanja otpadnih voda iz kanalizacije, a da niste ni puštali vodu. Ovaj problem ćete lako prepoznati po karakterističnom klokotanju koje se javlja prilikom oticanja vode, ali i kada uopšte ne puštate vodu. Ovaj problem je najčešći u prizemljima. Kada čujete klokotanje vode a da niste puštali odu obavezno pozovite vodoinstalatera jer uz uslugu odgušenje kanalizacije samo on moe rešiti ovaj problem. Ukoliko ne pozovete vodoinstalatera rizikujete izlivanje vode iz kanalizacije i daleko veći trošak za sanaciu poplave.

Vodoinstalater Hitne usluge

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ