VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE SLIVNIKA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – Odgušenje slivnika

Zapušen slivnik može napraviti veliki problem u svakom domaćinstvu. Zbog toga u slučaju zapušenog slivnia treba hitno reagovati, kako bi bila sprečena poplava i samim tim uništavanje domaćinstva. Vodoinstalater Simonović pružiće vam uslugu odgušenje slivnika po najpovoljnijoj ceni u Beogradu. Osim usluge odgušenja slivnika, možete nas kontaktirati i za sve druge vrste vodoinstalaterskih usluga. Kad god vam je potreban vodoinstalater, naši vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju.

VRSTE SLIVNIKA

Slivnici se dele na unutrašnje i spoljne. Zagušenje i unutrašnjih, ali i spoljnih slivnika može napraviti ozbiljan problem. Razume se, zbog prirode stvari zagušenja spoljnih slivnika su mnogo češća jer zavise od atmosferskih uslova. Ukoliko živite u Beogradu, sigurno ste bar jednom u životu imali prilike da se uverite u posledice zagušenja spoljnih slivnika kada nakon velikih pljuskova voda nema gde da otekne pa se gradskim ulicama slivaju prave reke.

Unutrašnji slivnici, za razliku od spoljnih se redje zapušavaju, a najčešći uzrok je upadanje nekog predmeta ili nakupljanje dlaka koja u kombinaciji sa sapunima i drugim sredstvima za održavanje higijene stvaraju super čep koji je potrebno mašinskim odgušenjem ukloniti.

Da li znate da na teritoriji Beograda posluje veliki broj vodoinstalaterskih servisa. Neki od njih naplaćuju papreno svoje usluge, koje često ne odgovaraju kvalitetu. Još 2009. godine dnevni list Politika pisao je o problemima našeg komšije, koji je pozvao jedan vodoinstalaterski servis sa teritorije Beograda i problemima koji su nastali zbog odluke da pozove ovaj servis. Vodoinstalater Simonović vas savetuje da pažljivo birate majstore koje pozivate u vaš dom. Odredjene savete na koji način možete napraviti pravi odabir vodoinstalaterskog servisa možete pročitati na sajtu naših kolega iz vodoinstalaterskog servisa BGD Vodoinstalateri.

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – KONTAKT 

Možete nas kontaktirati za sve vrste vodoinstalaterskih usluga na naše brojeve telefona sa sajta. Takođe, možete nas kontaktirati i popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Nakon popunjavanja formulara kontaktiraće vas neko od naših operaterera i u dogovoru sa vama zakazati intervenciju u vreme koje vama odgovara. Preporuka za hitne intervencije poput odgušenja slivnika je da nas kontaktirate pozivom na naše brojeve telefona jer time skraćujete vreme dolaska našeg vodoinstalatera. Radimo od 00 do 24h svakog dana uključujući i praznike i vikende.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ