VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

ODGUŠENJE TUŠ KABINE – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko vam je potrebna usluga odgušenje tuš kabine, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalaterski servis je specijalizovan za hitne intervencije i spremni smo da izađemo na teren u svako doba dana ili noći. Zapošljavamo veliki broj kvalitetnih vodoinstalatera koji će sigurno rešiti sve vaše probelme za zagušenim odvodom tuš kabine. Ukoliko želite da vam tuš kabina funkcioniše kao nova, pozovite naše vodoinstalatere i mi ćemo obaviti uslugu odgušenje tuš kabine po najpovoljnijim cenama u gradu, a u najkraćem roku.

ODGUŠENJE TUŠ KABINE – KONTAKT

Vodoinstalaterski servis radi od 00 do 24h svakog dana u godini uključujući praznike, Novu godinu i vikende. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona sa sajta ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija savetujemo vas da nas pozovete kako bi naši vodoinstalateri stigli što pre na vašu adresu. 

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ