VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE VERTIKALE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Zagušenje vertikale predstavlja neprijatan problem za sve stanovnike zgrade. Ukoliko vam je potrebno odgušenje vertikale možete pozvati naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu i naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta, bez obzira na deo Beograda u kojem živite. Život u zgradi često zna biti komplikovan i to zbog komšija koji često ne vode računa šta ubacuju u sudoperu ili wc šolju. U takvim situacijama može se desiti da dođe do zagušenja vertikale, što za posledicu može imati plavljenje stana koji se nalazi prvi iznad zagušenja. Prvi znako koji vam može ukazati na zagušenje vertikale je karakteristično klokotanje koje se čuje iz sudopere ili wc šolje, bez puštanja vode. Budite sigurni da, ukoliko odmah ne pozovete naš ili neki drugi vodoinstalaterski servis koji će pristupiti odgušenju vertikale, vaš stan će biti izložen plavljenju. Šteta koja nastaje usled plavljenja je daleko veća od cene koju će te platiti za odgušenje vertikale.

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – DOSTUPNI 24h

Ovakav problem može vas zadesiti u bilo koje doba dana ili noći. Ipak, nemate razloge za brigu jer naš vodoinstalater dežura svakog dana od 00 do 24h, dostupni smo čak i praznicima i vikendom. Kad god vam zatreba vodoinstalater, ili imate potrebu za uslugu odgušenje vertikale, možete računati na naš vodoinstalaterski servis. Garantovano smo najpovoljniji u Beogradu kada je reč o odnosu cene i kvaliteta koji nudimo. O našem kvalitetu govori i veliki broj stalnih klijenata sa kojima sarađujemo. Ukoliko želite da vidite listu naših stalnih klijenata, to možete uraditi klikom ovde.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ