VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE VODOINSTALATER

ODGUŠENJE

Vodoinstalater Siminović vrši održavanje i odgušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi mašinskim putem. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo u najkraćem roku izaći na teren. Naš vodoinstalater će efikasno locirati i otkloniti kvar. Pored ostalih usluga koje pružamo, pružamo i usluge:

ODGUŠENJE KADE I TUŠ KABINE

Jedna od najčešće pružanih vodoinstalaterskih usluga je odgušenje kade i tuš kabine. Sapun, šampon, dlake dospevaju u odvodne cevi vaše kade ili tuš kabine i samim tim prouzrokuju zagušenje. S toga je potrebno redovno održavati higijenu kade i tuš kabine i koristiti mrežicu na odvodu koja će sprečiti da dlake dopru do cevi. Ukoliko pak uprkos svim merama opreza do zagušenja dođe biće vam potrebna stručna pomoć.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Suočavate se sa problemom zapušene wc šolje, potrebna vam je profesionalna pomoć? Vodinstalater Simonović rešiće problem zapušene WC šolje brzo i efikasno. Nudimo vam mašinsko odgušenje i čišćenje WC šolje u stambenim i poslovnim objektima. Ne samo da ćemo rešite trenutni problem sa kojim se suočavate, već ćemo trajno ukloniti uzrok zagušenja.

ODGUŠENJE LAVABOA

Zagušeni lavaboi u kupatilima su takođe česta pojova. Redovnim čišćenjem možete sprečiti nastanak zagušenja, ali uprkos oprezu, ne možemo preduprediti da masnoća i ostaci sapuna dopru do cevi. Naš profesionalni vodinstaleter utvdiće mesto zagušenja i vratiti vaš lavabo u funkcionalno stanje.

ODGUŠENJE SUDOPERE

Usled taloženja prljavštine i masnoća česta pojava je i zagušenje sudopere. Da bi sprečili da dođe do zagušenja sudopere ili još gore, izlivanja odvodnih voda iz nje, vodoinstaler Simonović preporučuje da redovno vodite računa o higijeni odvodnih cevi. Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć pozovite nas. Odgušenje sudopere vršimo brzo na način koji će odgovarati intezitetu zagušenja.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Simonović rešava sve vrste problema sa kanalizacijom i odvodom. Pravovoremenim reaogovanjem predupredićete veće popravke i eventualnu štetu na imovini. Nakon detekcije problema odgušićemo i očistiti vašu kanalizaciju, a ukoliko je to potrebno može izvršiti zamenu vodovodne i kanalizacione instalacije.

Vodoinstalater Simonović pruža usluge fizičkim i pravnim licima. Kvalitet usluga koje pružamo čini nas prepoznatljivim na tržištu. Na raspolaganju smo vam kad god vam zatreba.

Više o usluzi mašinskog odgušenja kanalizacije možete pročitati klikom ovde.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ