VODOINSTALATERSKE USLUGE

OTPUŠAVANJE CEVI

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Otušavanje cevi je samo jedna u nizu vodoinstalaterskih usluga koje pruža naš vodoinstalater. Bez obzira da li vam je potrebno otpušavanje cevi u vašoj kuhinji, kupatilu ili je reč o zapušenoj vertikali, naš vodoinstalater će od vašeg poziva po potrebi biti na vašoj adresi već za 30 minuta od poziva.

UZ RAČUN I GARANCIJA

Posebno naglašavamo da naš vodoinstalater za sve intervencije svojim korisnicima izdaje račun, koji podrazumeva i garanciju na pruženu uslugu. Osim toga reference koje posedujemo garancija su kvalitetne usluge koju pružamo. Zato ako vam je potreban vodoinstalater, odnosno otpušavanje cevi, ne oklevajte, pozovite nas odmah i mi stižemo za 30 minuta. Napominjemo da, ukoliko vam nije potrebna hitna intervencija, možete izabrati termin koji vama odgovara jer zahvaljući velikom broju ekipa kojima raspolaže naš servis možemo da izadjemo na teren u svakom trenutku, uključujući i nestandardne termine, odnosno termine van redovnog radnog vremena.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Sve neophodne infromacije o našim uslugama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našoj kontakt strani. Biće nam zadovoljstvo da rešimo sve vaše probleme na vodovodnoj mreži, odnosno na vašim instalacijama.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ